Certificiranje halal kvalitete
0
U "Argeti" nema svinjetine
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi moji muslimani, Argeta SE NE PRAVI U SARAJEVU!!! Kafiri vas opet levate
adi ti ne poznajes Islam tako nemoj da pricas Adi kada si u borbi protiv neprijatelja onda mozes jesti ono sto je islamski zabranjeno da bi prezivio A kada borba prestane moras ostaviti te stvari i nastaviti sa onim sto je propisano
Ja obozavam svinjetinu, a vi pricajte sta hocete.
Argeta je otrov pun MSG-a i procesiranih iznutrica koji bi morao biti zabranjen halal ili ne-halal...jednostavno radi se o smecu kojim nepismeni koji neznaju nista o nutriciji truju svoju djecu.
Ništa nisi skontao. Niko ti ništa ne brani, ali se ne kur&ite pojedinci da se nije jelo. Pa šta ako jedu i hodaju pijani ništa za to oni i dalje to rade.
je li ja dobro skontah da to znaci da ako se nadjemo negdje van bih i kupimo tu argetu u njoj ima svinjetine?? odnosno da nasi ljudi koji zive vani kupuju argetu sa svinjetinom???
Ma boli me k.... ima li ili nema svinjetine u \"Argeta\" pasteti. Ne zivim ja u Avganistanu, kome se ne jede, neka jede g....
super PR akcija Argete, ko to do sada nije skont\'o, sam je kriv ali to nam je poznato, na sa-x se svaka tema mora religijski, politicki i nacionalno diskutirati. kad li cemo pameti doci?
Jarane smanji po tim Argetama pamet ti je pala na kokosiji nivo...pa jos glupljeg komentara nisam cuo...
pusti ih da laju, povecajmo broj ucitavanja, poveecajmo zaradu... zaradimo na vlastitoj gluposti.. ojhaaaaaaaaaaa
Za aministatore foruma, ja neznam citali ko od vas ovo sto se pise ovdje stvarno zalosno da sutite jezik mrznje se isplati posebno od ovih sto su sa sokolca izasli banirajte ih dozivotno pobogu ovdje covjek nemoze napisati normalan komentar od ovih srpsko-hrvatskih bolesnika nacionalista sovinista i zlocinaca.......
@es Jela se i prije rata !!!
PS jedem papke za dorucak
pa sta ako hodaju pijani i ako jedu svinjetinu? njihov licni izbor. oni i dalje mogu biti muslimani. ko je taj da kaze da ne mogu biti? mislim ko meni moze odredit sta sam i sta cu biti? da ste malo vise obrazovani kao sto niste, znali bi da na primjer i hriscanima zabranjeno mnogo stosta ali oni to ipak cine.
Lažete jeste se jelo, i sada pojedini muslimani jedu svinjetinu i u po bijela dana hodaju pijani ulicom za vrijeme ramazana.