Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako će i Pedja vama napraviti na Baščaršiji, zajedno sa predsjednikom Muhamedom Gracićem a sve u režiji Danisa Tanovića. Ljudi, budite pametni i bojkotujte izbore jer ako izbor nije SDP, ali ovi ublehaši su još manje. Riješenje našeg problema je u državnom uređenju i nikakvi izbori ga ne mogu popraviti. Dislajkovi zaluđene studentarije koji su bili na par NS prijema i \"popušili foru\" pa sad vjeruju u veliku \"NS ideju\" me ne interesuju. Za svoje dobro, ako nećete nacionalne stranke (oni su poseban oblik katastrofe) onda bojkotujte izbore. Hvala i prijatno!
kusturica je dokaz da su srbi postali od nas bosnjaka...jedan po jedan i vidi koliko ih ima sada.
jeli se ova spodoba konačno okupala
U Sarajevu zatvoren Zemaljski muzej, al kriv je Kusta što plemeni jednu sredinu. E, moji Bošnjaci, pukli ste, yebo vas Radončić, Bakir i Zlatko u usta lajava.
Mene interesira sta ovi servski babuni imaju da kazu o Njemcima prije i poslije Martina Lutera, jel ovi poslije njega nisu pravo Njemci, \'poprotestantili se\', sta li?
Ne trebaju nama ni Danis ni Pedja, imamo Kresevljakovica i SARTR da nas dave fasistickim ideologom Andricem...
cinjenica je da su bosnje postojali prije dolaska osmanlija. cinjenica je da serva nije bilo u bosni. cinjenica je da su bosnje bili pripadnici bosanske crkve, koja nije bili niti katolicka niti pravoslavna. cinjenica je da su bosnje presli na islam. cinjenica je da su svi narodi svijeta, u jednom ili drugom periodu, promijenili religiju. cinjenica je da su servi i hrvati odlaskom osmanlija postigli jaci geopoloticki polozaj od bosnjana. cinjenica je da su zbog tog boljeg polozaja bili djelimicno uspjesni u unistavanju bosnjacke nacije i kulture i kidnapovanja bosanskog jezika. cinjenica je da nisu uspjeli i da bosne i bosnja danas ima sve vise i vise.
Budala ostaje budala, zapamti to, genocidna budalo. p.s. kotite se putem snohačestva, umirete putem lapota, a za krščanske praznike palite hrastovo lišće - kakve veze vi Servi imate sa bilo kojom religijom???
@@ ampak a meni se cini da ste vi koji ste primili islam prije toga bili krscanska nekarakterna fukara ... a prelaskom na islam ste postali muslimanska fukara fukara ostaje fukara, bez obzira na vjeru, upamti to !
Mi Servi smo genocidno pleme, što se može vidjeti i iz ovdje priloženog: http://www.axishistory.com/index.php?id=90
pa vi servi ste presmijesni. u nedostatku dokaza servskih korijena i istorjiskog naslijedja u bosni, vi sada gradite izmisljene drevne gradove. vas serve su osmanlije dovele u bosnu. samo ime vam govori ko ste i sta ste: servi. vasa domovina je negdje istocnije od bosne, mozda servija, vlahija, ili rumunija
Mi prije nego smo primili svijetlu vjeru Islam bili smo Bogumili, a vi Rašani ste tada još uvijek bili Katolici. Bolje ti je okupaj se, budaletino servska.
zasto se najinteligentniji Bosnjak vratio vjeri pradjedovskoj ?! zato sto je najinteligentniji, to je bar jasno !
zasto se najinteligentniji Bosnjak vratio vjeri pradjedovskoj ?! zato sto je najinteligentniji, to je bar jasno !
Daće kusta neki podrum u Andrićgradu da presele muzej iz sarajlabada..bantustancima kažu ne treba