Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Oduzeto je 19 trenutnih mina za minobacač, 10 "zolja", četiri električne detonatorske kapisle Zamislite zahvalne teme za Srbovanje da je oružje pronađeno kod vehabija ! Ili kod arapskih vlasnika objekata u Srpskoj ! Ovako čim je sve zakukuljeno zamumuljeno, ZNA SE !
Đe ke onaj Galijašević da ga pitamo jel i ovo iz terorističkih kampova za obuku pravoslavnih ekstremista, nanu mu ćoravu ljigavu
Ode još jedan magacin - skladište ravnogorskih četnika ... Nastavi li se ovako brzo će oni bit razoružani početnici ... !?!
Trebalo je to brojati svu noć .......
Kod anadolske kopiladi oruzje.. ma nije valjda..
Im'o covjek za vlastitu upotrebu.
@sandzak-a posebno silovanje!Vidis sta su tebi uradili.Seksualno su te unistili.Trpali te u mozak svakodnevno i to grupnjak.
Komentari su vam niski nivo.
Nemoguce, ne mogu da vjerujem
Polako istina opet na vidjelo, opet teroristicka organizacija crna ruka djeluje.Al se zajebali protjerali sve muslimane pa moraju kusati spostvena govna teroristicka buhahahahs
Jest puno ali ovo je oružje smece i otpad iz proslog rat. Nije perspektivno naoruzanje.
Sta je s onog mladica Bogdana Rakica iz Tealica jesu li sta njegov slucaj rijesili?
i svi nosili kratke pantalonke
Od ovoga bi se mogla pofino opremiti jedna jedinica. Ovi kao da su se spremali za diverzantske akcije 😱