Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo SDA. Bravisimo. 100 tisuća želja 100 tisuća fora.
@ZIJAN Nemoj nasjedati na ovakve naslove, kakve veze ima ako se ne otvori ni jedan, ako je u izgradnji nekoliko desetina pa ce se otvoriti...
što mrzim prese.ravanja...sdp kao pravi autoputeve...a sbih sve pripremila...oni samo nastavili...i čim su otvorili i slikali se, odmah stavili rampu da poprave...@Geograf
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nema sdp-a, nema ni puta
@nosilaihdrina predizborna zapela
@nosilaihdrina - Nije zapelo, nego je odapelo. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
PA KAKO BI? SDP IM OSTAVIO KEŠOVINU, ONI PODIJELILI SA šĆEPOM KAO ISZBORNI PLIJEN. SADA SE HVAJE SA DVA KILOMETRA NEKAKVE ULICE U sARAJEVU, A OVAMO NEMA PREKO TRISTA MILIONA EURA! VRIJEME JE DA SE POVJEŠATE!
SDA-SBB poznati su graditelji puta. Spasice nas Sabina Cudic (NS) inicijativama da se moraju praviti putevi, ne mozemo biti tako nekulturni, dok ce ih sve premjerit Zeljko Komsic (DF), da bude po standardu. Do tada idemo se vozat obicnim cestama i sa skupljim gorivom, o kojem niko nista ne govori.
Bosna ja komplikovana zbog terena. ali je ipak sve moguce kad se hoce. Teren je slican, brdovit. Koridor 11 Beograd - Crna Gora: https://www.youtube.com/watch?v=YBhFsi7vROs Sve uradjeno 2015, 2016 i zavrsetak ovo kraka 2017
jupi!!! opet su nas politicari iznenadili :-) :-) :-) :-)
Polako, dok se direktor presalta sa prodaje zvaka i tariguza bice i autoputa. Covjek je kompetentan, jer ako je uspio istovrmeno u prodaji zvaka i tariguza, mislim da ce i gradnja autoputa zavrsiti u tariguzu kao i orbit.
Autoput Pristina-Tirana za 3 godine 117 km. U BiH od 2001- 2016 , 92 km.I Kosovo postade zapad za nas.
@JoseDeLaMata Sto samo za SDA?Vladao je i SDP, pa nista bolje nije bilo.
Nismo se ni nadali
Na osnovu procitanih informacija i trenutnom stanju, dionica od Doboja do Bos. Novog-Grada(250 km) bi trebala biti zavrsena prije dionice Doboj - Mostar(260km). Zna se daje druga (Doboj - Mostar) dionica neuporedivo teza ...ipak 5C bi trebao biti prioritet...dzesmo?????
Al je zato zaposleno 100000 ljudi! Naravno, u inostranstvu :)
Dok je Neko (Niksic) i SDP vodio autocestu, napravljeni su najveci tuneli "Prvi Mart" i "25 Novembar" i pusteno skoro 80 km autoputa. Sada ga vode nacisticke stranke i nije cudo da i razvale sto je do sada napravljeno. Sve je stalo na koridoru Vc. Niko nista ne radi. Cak ni na upite korisnika niko ne odgovara vec soro 2 godine. Dionica Pocitelj-Zvirovici je u doba SDPa pripremljena uz uvazavanje misljenja korisnika, bas kako treba,, a sada je zakocena. Glupi narode, glasaj i dalje za naciste!
napraviće se, al do velkih izbora, za ove male kopaju se i asfaltiraju ulice po gradovima, autoput ostaje za kraj 17-te i početak 18-te godine, tako svi rade u BiH nebitno ko je na vlasti agenda je ista pred izbore raskopaj i rastelali kako gradiš, radiš,zapošljavaš, a ustvari prikrivaju i peru zavrnutu lovu.
Ovi iz SDA mogu probiti al samo plinovod.
Pa valjda je više uobičajeno da se asfalt baca neposredno pred izbore ! Kako penzioneri koji su uz pse najbrže rastuća populacija u BiH zaborave kako se zovu za mjesec dana a ne koja je stranka pretočila kredit u autoput onda je to logično. Naravno radi jednostavnsotima se penmzionerima kaže da su Mile ili BAkir napravili put a ali ne i da će unuci njihovih unuka kroz POVEĆANE FADILOVE AKCIZE otplaćivat iste ! :)))))
Cek jeste zaboravili akcize povecati iako ne pravite ceste, .. Aa niste to..neka ajde polako napravicete, bez srkleta
jos nam naseljavaju drzavu arapima i kozojebima
Tačno sva izletišta puna arapa i kozojeba, više u ovoj državi nemaš gdje djecu izvest da ih ne sretneš.
ovo je u stvari dobra vijest ... neko bi morao obustaviti gradnju onih silnih vijadukta i tunela od mostara do ljubuškog koji ne vode nigdje ... tako da ... nije ni loš ovaj zastoj ... možda se neko i upita šta to radimo
minusa ima ... opet ... objašnjenja nikakvog ... opet
Zato će biti puštene kilometarskwe akcize.