Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međugorje i Neum ne uplaćuju ni marke boravišne takse u federalni budžet, a iz Neuma kukaju da im država napravi bolji put. E hoće, od šake do lakta!!!
Zaboli me za neprijavljivanje nocenja. Ima tona drugih problema.
bitno je da inspekcije odrade kakav seken hand gdje kompletan posao par stoja ili fast food ili granapcic a ova guzilista za 20 kkm ili gospe mi za 50 evra ili bascarski hosteli 20 evra pa pomnozi sa 10 gostiju dnevno e tu su pare ciste ko suza guzovaca pa pogledajte jadran zadnjih 40 godina
prijavili su nekidan nestanak svicarca, nije se vratio busom :)
Ma ko sta u ovoj zemlji prijavljuje, i ako te prijave ima onaj vrhovni sud on pusta izgleda sve redom.
I onda se đikani pitaju zašto se hoteli grade.
@RepublikaSrpska2 aha zbog guzice moje
@RepublikaSrpska2 aha, pricaj mi jos, pravo si zanimljiv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)