Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi rek'o Charlie Sheen:"alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells"
"Dijagnoza ovisnosti o alkoholu se postavlja ako su tokom prethodne godine prisutne tri ili više sljedećih karakteristika" Pocnem redom citati, pa reko vidi starog, evo i dede, evo amidze, rodjaka.... Opisaše mi pola familije :))) Salu na stranu, ovo je kao i svaki drugi problem, ako zelis da prestanes, MOZES. Ako ne, nikakav centar te ne moze izlijeciti.
Alkoholičarska nacija!
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, u vodi je bakterija
Alkohol pijem ponekad do tri klipace dnevno
ŠTA IMA KO DA SE LIJEČI PO ZAVODIMA I BOLNICAMA. ČISTA BUDALAŠTINA! SAMO UKLJUČITE TELEVIZOR, OKRENITE BILO KOJI, BAŠBAŠ BILO KOJI OD KANALA I U BILO KOJE VRIJEME I (AKO IMATE KONJSKE ŽIVCE) PRATITE ŠTA SE SVE REKLAMIRA POČEV OD LIJEKOVA, PRIRODNIH PREPARATA I MILIJARDU DRUGIH SRANJA ALI POSLUŠAJTE POPRATNI TEKST: LIJEČE SVE, AMA BAŠ SVE ....MAC..OGRADE SE ONI, LIJEČI SVE U 90 % SLUČAJEVA. HAHAHAHA REKLAME NE SILAZE I SKORO NE PRESTAJU DA SE VRTE PO KANALIMA. ŽIVOT MI SE OGADIO OD TOGA. JEDNO VRIJEME SAM ČIM KRENU REKLAME MIJENJALA KANAL ALI NE LEZI VRAŽE SADA KADA GOD I KOJI GOD KANAL OKRENEŠ 99 POSTO PROGRAMA REKLAMETINE. TOLIKO NAS MALTRETIRAJU A SAMO KUKAJU, TVRDIM DA LAŽU, TV KUĆE LOPATOM GRABE PARE OD REKLAMA. SADA JE DOŠLO VRIJEME KADA SE NORMALAN PROGRAM EMITUJE TAMAN TOLIKO VREMENA KOD LIKO SU SE PRIJE 15 GODINA EMITOVALE REKLAME. MOJ NARODE TREBA OVO IZDRŽATI ILI NE PALITI TV. USPUT SVE ŠTO SLUČAJNO IPAK VIDIM NA REKLAMI NI PO KOJU CIJENU NE KORISTITE, SVE JE TO UBLEHA.
samo ločite i uništavajte sebe i svoju porodicu a pametni se smije i vaše pare koristi za školovanje svoje djece i stvaranje imetka
A frka se pravi kad je marihuana u pitanju.. Kako je sjeban ovaj svijet/narod/sistem..
nemere se to izlijecit znam iz iskustva
Ovisnik sam o sexu .. sta da rooodim ?!
oženi se onda ga neće biti :-D
Sve je u glavi i karaketeru. Najlakse reci da si ljubitelj kapljice i da bez toga ne mozes.
SDA placen clanak! PS: Nisam alkoholicar, pijem ponekad
ako nisi SDA p(l)acenik u sto sumnjam da te onda pitam po cemu si zakljucio da sam ja poglup, pametnjakovicu?
Da su jeli malo više čvaraka nebi im bilo ništa.
Rokće ti mama.