Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i jeste samo za ismijavanja.
@Nemesisi Dobro je dok ne pocnu bacati kamenje ko na Mini..
@Nemesisi KAKO TI ZNAS CETO KO KAKO I GDJE HODA SUPCICU
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
''Nakon višemjesečne obnove trotoara ispred Predsjedništva BiH za srijedu je zakazan svečani obilazak povodom završetka radova''- Zenite? Djuro ?, Nele ? nije vise smijesno, ugasite kamere i recite da je sve dobra zajebancija ovo.
Trotoar u općini Centar vrjedniji od deset drugih trotoara...
Trotoar u općini Centar vrjedniji od deset drugih trotoara...
kasno ce narod shvatiti koliko dobra u ovome ima..moj narode, kad bi vas se samo moglo zamjenit. Samo kukate. To je ljekoviti trotoar sa zapisom u temelju, ali nema veze...
Ajnadža, podastri se kada ti Žuti izlazi sa posla! A mogao bi i "doktoru" Draganu!
A đe je tu ona ofucana ljepotica Karolina Karačić?
samo sseljak stavlja kocku
vidim krenuli veliki infrastrukturalni projekti....neka nama novih trotoara, nema veze sto vode nemamo, što nas truje deponija i smog, sto se javni saobraćaj raspada, itd.
Ako je ovo Baketov maximum znanja zasto ne i pozdraviti.Treba se sjetiti takvog projekta jer to nema u eu..
da mi je samo znati koliko je to kostalo Nasih para,jeftinije da smo baketu nove cipele kupovali do kraja mandata
Jbt sta smo mi dopustili da svečano otvaramo ... Ma nema goreg od Bošnje
Trotoar, trotoar, svaka kocka komentar. Trotarske kaldrmice skupe kao vikendice... ooojjjj!
Nazalost ovo nije niti smjesno, vec zalosno... Cuj svecano otvorenje jeer su trotoar napravili... Ovo samo u Bosni mozes procitat.
Nazalost ovo nije niti smjesno, vec zalosno... Cuj svecano otvorenje jeer su trotoar napravili... Ovo samo u Bosni mozes procitat.
Nadrealisti su sve pogodili u bocu! Umirem od smijeha...
Makar dasu ugradili od Jablaničkog granita kocke, ovako klasično pranje novca uz napuhanu fakturu. Nažalost desetine milijuna KM na godišnjem nivou odu u privatne đepove načelnika, direktora direkcija za ceste na raznim nivoima, ministara za saobračaj i privatnih neimara koji se indirektno kao pijavice kače na buđet preko raznoraznih ugovora i radova.