Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
telekomi bi trebali otvoriti jedan stalni humanitarni broj namijenjen za ovakve socijalne slučajeve, liječenje i slično. kad bi svaka treća osoba pozvala taj broj bar jednom mjesečno, moglo bi se sakupiti milion maraka mjesečno. to je novac sa kojim bi se moglo puno uraditi.
Ima puno dobrih ljudi,nema ništa ljepše od darivanja i pomoći onih koji to mogu
prelijepa je, nasmijana i dalje bez obzira na sve probleme. zato mislim da treba ovome posvetiti paznju i pomoci. djevojcica zasluzuje zivot kao i svi drugi. zelim joj svu srecu i zdravlje ovog svijeta, da uvijek bude ovako nasmijana i lijepa!
Dusica slatka, zelim ti puno srece. A dobri ljudi su uvijek pomagali i pomoci ce.
duso draga zelim da ti sesve zelje ostvare
Bio sam sa suprugom i pomogli smo, i ovo sto pise sve je istina. Zato ako je neko u mogucnosti slobodno neka pomogne.
svaka cast, care! da bog da ti uvijek bio u mogucnosti pomagati ;)
ima li kakav racun otvoren
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da srce pukne
Da je u pitanju balavac koji je pucao iz pištolja na protivnika još većeg balavca, za 3 minute bi bilo 99 komentara, ali ovakve priče se preskaču. Jadan ovaj narod.
dusa draga! zivot nekom majka, nekom maceha ... :( iskreno zelim da im se zivot aBd promijeni nabolje, a ovoj maloj dusi da aBd bude uspjesna, pametna i jaka zena!