Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je katastrofa, ali za sve postoji razlog. Pogledajte ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=i4wNG35TYYU Amerima prekipilo zbog blentavog Dode a usput stradace i muslimani... Dok nam dodje iz zadnjice u glavu bice kasno za vecinu. Samo nam Bog moze pomoci...
abc
OBIDJITE SVOJ KOMSILUK ,PITAJTE DA LI IMAJU NESTO STO JE OVIM LJUDIMA NEOPHODNO ! UCINITE DOBRO DJELO ,BOLJE CETE SE OSJECATI !
Ljudi aktivirajmo se!!
Sramota, procitajte sta rade " humanitarne organizacije" Crveni križ Federacije BiH , Crven križ Kantona Sarajevo i Crveni krst FBiH preprodavali pomoc koju su gradjani donirali za pomoc nastradalim u poplavama..
Vidim čitava država se digla, bit će nešto akobogda!!!
Nažalost, neće biti ništa. Ovo će proći, i opet će svako svojim putem. Popaliti političare, oni su svemu krivi. I oni protesti krenuše i ništa se značajno nije promijenilo. Samo smo mi tu jedni za druge, a ovi na vlasti uživaju, neki ni da se oglase i boli ih briga za sve. Voda ih odnijela nadam se, njihove kuće i imovinu.