Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti bošnjo placaj IZ i daji im zekat, a oni se politikom bave.
Cuj promicanje sta znaci promicanje kakav jento jezik
Suzivot nije ono sto velikosrbi zele. Nije njima ni do naroda. Oni bi da otmu dio zemlje i sve na njoj, kako bi onda prosirili srbiju preko Drine. A to ne moze.
Zasto nemamo neku stalnu instituciju koja ce raditi na ovome. Ovako pred izbore svako pokusava da radi promocije na Srebrenickom genocidu, stranke, IZ, pojedinci, itd. Uostalom sta znaci “dodatno promice cinjenice”. Da se razumijemo, RESPECT za Srebrenicu.
Podržka tuzlanskom muftijstvu,svakako to treba obilježavati i radim to svake godine odlaskom 10 i 11 juna u Poroćare kao i u Prijedor na dan bijelih traka.Na radost normalnih ljudi a žalost poganih nacionalista svake godine nas je sve više i iz mnogih zemalja svijeta.Moram posebno naglasiti i zahvaliti se bajkerima iz Hrvatske i Srbije a ima ih koji dođe iz Libije i Amerike tog dana.Ako Bakir neće
Ako Bakir neće što je kupljen ili je što je još gore nemarno zaboravio da podnese tužbu protiv agresora mi ,,obićni"građani nećemo.Nadam se od muftijstava i IZ BIH da će te na tim obilježavanjima inšala prvu kao uvod isprićati tu istinu da je Bakir i posebno SDA obzirom da su uvijek obnašali manje više vlast i pitali se,predobro plaćeni kao i drugi BIH politićari i pojedinci koji su to trebali govoriti.
Poznati su po prihvatanju istine, još od bitki na Kosovu i dvije historijske pobjede u tim bitkama, nakon kojih Kosovo više nije bilo njihovo.
Ima li ovome kraja... Nijedna strana ne da narodu da se zivi normalno....
Rijec "promicanje" je iz novohrvatskog jezika. Prvi put sam je cuo u Hrvatskoj poslije rata. Nekada smo promovisali a sad promicemo ko Covic. Samo primjecujem. Nista vise.
kad vi priznate barem jedan zlocin licejmeri, u zadnjih 300 godina, samo jedan. kad priznate da ste bili usta se, da ste bili hitlerove divizije, e onda cemo mozda i mi priznati nesto. A ovo non stop kukanje i mrznja sa vase strane svakako nije nikakav suzivot i sa vama fanatikama islamskim svakako nema suzivota. mrshhh.
gooUser1651134793 Bosnjaci ne negiraju svoje ucesce u tim jedinicama, ali se time ne ponose i velika vecina se prema tome kriticki odnoesi, za razliku od sadasnje srpske i hrvatske politike koja masovno rehabilituje zlocince iz 2. Svejtskog, a da ne kazem da negiraju masovne zlocine iz proslog rata i velicaju zlocince. Za vrijeme NDH dio BiH muslimana se rezimski priklonio NDHu i Njemackoj, ali su vodeci mislioci bili prvi koji su u Evropi tada osudili djelovanje nacista.
https://magazinplus.eu/bosnjaci-izmedu-antifasizma-i-antikomunizma-sarajevska-rezolucija-el-hidaje/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)