Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOGARE PRAVEDNI SAD I PTICE NA GRANI ZNAJU DA STE VI TIM ANELA I AMIR TABUKČIĆ,PLUS OSTALA MNOGOBROJNA BRATSKA SKUPINA ,DOBILI SMO PROVJERENE INFORMACIJE DA ČETE KRIVIČNO ODGOVARATI ZBOG KLETETE,PRETNJI,LIČNOG DOSTOJANSTVA DIREKTORA BESIMA DURAKOVIĆA KOJI JE VAS I REDZIĆ IZETA I PROFESORE SA EKONOMSKOG FAKELTETA PROCESUIRAO BROJNIH KRIVIČNIH PRIJAVA I KOJI U NJIMA TRAZI DA TRUNETE U ZATVORU ISTOM ONOM GDJE STE GA HTJELI SMJESTITI. ČOVJEK NAM ČINJENICAMA DOKAZA DA JE ČIST KO SUNCE I RAZVALI NAS ISTINOM KO NAJVEČE IDIOTE OSTUPI JER VI STE BOLESNI I OPASNI LIKOVI.
Ne znam sta bi uradili da imate princip njemacke mature (Abitur)....pa mrtvih glava bi bilo!!! Cuj "Zasto imamo dvije pismene sedmicno"...o boze dragi!!
Znanje će pobijediti na kraju !!!
Zato što je vlast u ovoj državi zasnovana na kriminalu, a ne na pametnim !!! Oni neće pametne ljude, samo zato što se boje da će ih ti pametni ljudi skinuti sa vlasti i uništiti !!! A onda je tu i retardirana bolonja, koja stvara mentalne invalide a ne stručnjake, koji bi sutra trebali da pomažu ovim našim zemljama na Balkanu !!!
Pametnim ljudima sam želio još da napišem !!!
Haj makar su pametniji od ovih Sarajevskih, ako im je to pruza neku satisfakciju
...zato što država neće pametne, nego poslušne :)
Mnoga djeca u nasoj drzavi nemaju uslove da zavrse ni osnovnu skolu, a ne srednju...
Nije obavezna da bi se budale imale šta pitati, zasto nekog tjerati da ide ako nece??
zato sto bice od 13-14 godina nije u stanju trezveno razmisljati i donijeti odluku srednja-skola ili ne, jer zapravo nije u stanju u tim godinama biti svjestan sta mu znaci obrazovanje...