Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traziti ostavke svih odgovornih za NAMJERNO POGRESNO INFORMISANJE JAVNOSTI I MANIPULISANJA NARODOM!!!!
SDA puleni i kada su u opoziciji oni kradu. Pokrali su tuzlanska preduzeća, pa sada idu i pljačkaju robnu kuću
Nije ovo jedna stranka uradila, ovo je svaka stranka uradila, nije kriva niti ova, niti prosla vlada, niti ona prije nje, krive su sve zajedno, neke vise neke manje, ali nijedna ne moze reci da je nevina u tom procesu unistavanje drzave, stoga ne treba prozivati pojedinacno stranke, nego cijelu politicku scenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pusi ga Izudine majku vam vasu... Danas cete da vidite kako je kad se raja pripremi...
Dole SDA puleni kao što su janjičar i ovi ostali
'ebo ti i SDA,SDP,SBB,SNSD,HDZ itd.. znas sta vec ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cestitke za sve ljude koji protestuju nek lazu novinari usrani oni au i onako pod rukom govana protiv kojih se borimo zao mi je samo sto ovakvih protesta nije bilo za JMBG jer ovo je jedini nacin da se nesto uradi svaka cast
Kakvim poganim se metodama sluze da nemozes provjerovati...
Dole SDA, dole muslimansko bratstvo uvezeno iz Egipta
Izudin se malo dezorjentiso...
STRANKA FASISTICKE AKCIJE, HRVATSKA FASISTICKA ZAJEDNICA, SAVEZ NEZAVISNIH SOCIO FASISTA....SVI STE VI ISTI KRIMINALCI !!!!!!! SVI IDITE NA STRANU DEMOSTRANATA... I DZAMIJE I CRKVE I MEDIJE I POLICIJO I CIJELA DRZAVO (OSIM POLITICARI JER VI CE TE NAJEBAT AKO VAS DEMOSTRANTI UFATE) KRIMINAL, PLJACKA, BOGACENJE JE SUPROTNO SVAKOJ RELIGIJI.... OVO TREBA BITI BORBA ZA DEMOKRATIJU!
Nisu opljackani ali ce danas dva sata prije pocetka prosvjeda zatvoriti trzni centar
Neće svoj na svoga, ali ipak za svaki slučaj bolje je što su zatvorili, inače bi mogao neko pitati kako je Tuzlanka postala Omega
TREBA SVESTI OVO SVE NA 1 PRESJEDAVAJUCE KAD JE OVAKO KRENULO NEMA STAJANJA KAKVE I OVE STRANKE KAKVA RELIGIJA KAKVE PM SAMO LAZU ZAVARAVAJU DA BI ONI MOGLI STO VISE KRASTI TUGAAA!!!
@ klix-Kažu >>>> Stiglo 16 autobusa iz pravca Brčko, Srebrenik i Gradačac, 3 autobusa iz Kalesije, Sapne i Teočaka, 6 autobusa iz Živinica i Kladnja, dolazi dosta (NE ZNA SE TAČAN BROJ) iz Doboj Istok, Gračanice i Lukavca....
Došla udarna pesnica SDA da osvoji Tuzlu
To je tipicna diktatorska prica: ne postoje demonstranti, vec su to sve huligani i lopovi. Lopova je uvijek bilo i bice. I u mnogo sredjenijim drzavama ima lopova i pljackasa, pa sto se onda cuditi sto ih ima u ovakvoj nesredjenoj, siromasnoj i gladnoj zemlji. Naravno, lopov ce iskoristiti svaku priliku da nesto ukrade. ALI, sad traze neka opravdanja u tim lopovima, tipicna prica vlasti koja po svaku cijenu zeli ostati na vlasti.
SVI IDITE NA STRANU DEMOSTRANATA... I DZAMIJE I CRKVE I MEDIJE I POLICIJO I CIJELA DRZAVO (OSIM POLITICARI JER VI CE TE NAJEBAT AKO VAS DEMOSTRANTI UFATE) KRIMINAL, PLJACKA, BOGACENJE JE SUPROTNO SVAKOJ RELIGIJI........ ZATO SKANDIRAJ TE "DEMOCRACY" .....DEMOCRACY..... I STIZE CNN I BBC USKORO
nema nista dok ne stigne cnn i ostali... juce slusajuci onu novinarku sa BHT1 sto se javila uzivo u 19...isto ko da sam slusao kakvog nacistickog propagandnog pionira GEBLESA ili kakvog izrelskog glasnogovornika... ovo samo pokazuje kako mi u stvari imamo jedan vrlo jak ogroman glomazan skup i efikasan policijski aparat koji radi bolje od njemačke policije onda kad je to njoj u interesu!
Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić dao je izjavu za Fenu u kojoj je kazao kako to "više nisu protesti, to su masovne pljačke". OSTAVKA IZUDINA SARICA I MINISTREA MUPA!
Dole SDA, dole muslimansko bratstvo uvezeno iz Egipta
DOSTA PORTALA. OD 12 SVI NA ULICE!!!
Dole SDA, dole muslimansko bratstvo uvezeno iz Egipta
Dole SDA, dole muslimansko bratstvo uvezeno iz Egipta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje je sad saric seljance da*hin* Laze mamu mu jbm
Dole SDA, dole muslimansko bratstvo uvezeno iz Egipta
hvala Vam sto prenosite samo istinu!!!! dezinformacije iz mup-a TK su kao 92!!! da nisam u TZ mislio bi da je kao u Siriji!!! banda lopovska!
Pa naravno da nije pljackano.Takodjer, pise se da je pobrijedjeno 102 policajca, a toliko ih nije bilo ukupno na ulicama.
Podmetju, zavrtju... Reko sam ja da su oni Djubrad. :O Šojić