Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da qwertz nije mislio na mrznju po gradovima, vec je asocirao na politicko opredjeljenje tuzlaka i sjevernokorejanaca, koje je slicno.
@serotnin: Ne mrzim ja bolan nikog, pa ni Tuzlake. Samo mi je smiješna priča vaših gradskih lidera i onih ispranih mozgova među običnom rajom koji misle da žive u New Yorku, ne u Tuzli. Vlast nas sve zeza ali se u drugim sredinama vlast s vremena na vrijeme promijeni. Vas hajcaju kako stignu, propaganda je ravna Goebelsovoj, i da se ne smijem. :D
neko je konacno dosao pameti, sta imas proslavljati na trgu, slavi gdje hoces, bolje taj novac iskoristiti za milion potrebnijih stvari a ne na vatromet!!!! hocemol ikad doci pameti??? meni stvarno vatromet u zivotu ne treba, ne mislim da ce mi to uljepsati i na koji nacin novu 2012 godinu
a ti ocito sa svojim razmisljanjem nisi mak\'o dalje od kamenog doba... ko o cemu, k.u*v.a o pstenju, vojnik o skracenju...ocito ti je TZ trn u oku - z.avist je teska boljka sinko, nema lijeka koji ce ti pomoci. pozdrav iz TZ
Rupa ti u glavi
Zar bošnjaci dočekuju ovu novu godinu??? zar ne bi oni trebali čekati svoju hidžretsku godinu??
totalno si moderan macko
Čuj onog Tuzla jedini slobodarski grad... Mila majko, nebuloza ravna onoj da Tuzla ima više plaže od Dubrovnika (izjava Jasmina Imamovića, može se svrstati u rubriku \"Vjerovali ili ne?\"). Dok normalan svijet ide naprijed i razvija se ovi u slobodarskom gradu nisu makli dalje od 1945. godine, po načinu razmišljanja.
svaka cast. tuzlaci!!! jednom se zivi!!!
hebo vas onaj djed, sto ga zovete kod imenom mraz!!!!!!!!
u sarajevu je toliko dobro da cu ja ipak u tuzlu :) posljednji slobodarski grad!!!
AAAAAA NIGDJE NISTE S U P C I SPOMENULI \" RUDAR \" ??
Eto ipak je Djeda Mraz izazvao euforiju medju sarajevskom djecom, dzaba striktna uputsva rijaseta , a da opet pokusaju sa Hidzret Dedom :) :) :) :) Mislim lijepo je to kao radost Bozica ili Bajramske radosti , ali nova godina je nova godina .
Prije: trg oslobodjenja bio je neuredjen i nikakav, kombinacija parkinga i kaldrme, ali je zato svakog 31. decembra mladja raja tu organizovano docekivala novu godinu, bili su koncerti, pjevalo se, plesalo, grudvalo, zezalo i cugalo, mala tuzlanska tradicija. Sad: trg oslobodjenja je uredjen, prosiren i obnovljen, sjaji se mermer i ne da gledat u sebe, nova fontana se kocoperi u sredini, ali zato 31. decembra tu nema nikog jer je omladini prakticno zabranjeno okupljanje kako ne bi slucajno ostetili nesto. Jos jedna gradska tradicija i simbol grada koji je nacelnik Imamovic unistio. Ne znam kome je sredjivao trg kad tuzlaci tu vise nece proslavljati, valjda strancima da moze pokazivati kako je on \"uljepsao grad\". A tuzlacima ostaje sportski centar Mejdan iz kojeg je Imamovic jos ranije protjerao sport i pretvorio ga u turbo folk diskoteku i buvlju pijacu. Letices iz fotelje radi ovakvih stvari, Imamovicu.
...za razliku od prosle godine, koju su masovno docekivali na maldivima