Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEHEHEH NADAM SE DA CE POSIJETITI I BOSANSKU KRAJINU;HEHEHEHEHE
@faf oplakujem nevino stradalu njemačku djecu koju su srpsko - komunističke b a n d e u b i ja l e po BOSNI iz ZASJEDA , da bi umjesto 10 srbijanaca njemci streljali 10 BOSANACA za jednog njemca . sve ofanzive u II svj. ratu vodili su u BOSNI samo iz tog razloga.
Daj cenzurišite slike ima djece ogadiće im se čkapi kad vide ove ružne vlaške glavurde.
FBIH JE GUZ.NO CR.IJ.EVO BALKANA A I ŠIRE.BA.LIJANDERI DA ZNAJU KOLIKO IH SRBI NE PODNOSE IZGRADILI BI BIH ZID IZMEDJU P.ED.ER.ACIJE I REPUBLIKE SRPSKE.
nema vajde pisati komentare, pogotovo ne one koji pozivaju na logiku i razum. addminiistrator ih odma brise ili blokira da komentar prodje. zato najbolje da se prikljucim klasicnom repertoaru baaliyskih psovki i primitivizma koji pak prolaze bez problema. dakle.. addmiine yeebem ti sve ono najdraze sto imas. prvo dijete pa mater i sestru. yeebo te onaj ko te uposli. i tebe i urednika koji stoji iza svega.
Sto se tice vas cijeli svijet zna ko ste i sta ste ,,najgenocidniji narod u Evropi,, zato su vas i izbombardovali da bi malo dosli sebi od prevelikih lazi i zlocina nad komsijama nesrbima.
BALLIJE SE USRALE OD STRAHA.
hriscanski zapad dolazi sebi ..
Marijana ;ovo je bilo onako bas od srca i nisam se trudio da bude nesto posebno fancy :). I da Musliman sam ;Bosanac iz Tuzle i ponosim se time i sto se tice tvog komentara nista drugo nisam ni ocekivao.Sve sam rekao u postu gore. Mislim zasto da se lazemo jel tako :) ?
Marijana shipu ga loma svom drugaru karu.Znaci prvo korice oglabat.
Vi muslimani nemate slifa ni ucemu pa ni u komentarima
CITAM KOMENTARI I SVE SE SVODI NA CISTU SRPSKU KLASICNU DEMAGOGIJU.E DRUGARTI DRAGI ISTO NEMA VISE JANA NEMA VISE JUGE NITI JAHANJA,KO VAS J.E.B.E .MRZIMO VAS ISTO ONALIKO KOLIKO VI MRZITE NAS MOZDA JOS I VISE.MISLIM DA SE NE LAZEMO.I DA SITI SMO VASIH LAZI,DEMAGOGIJA,UGROZENOSTI I SVIH OSTALIH SRANJA I IZVRTANJA ISTINA.ZNAMO SE DOBRO.I JOS JEDNOM U SVOJE IME DA KAZEDM.FANTASTICNO ME BOLI PATKA ZA VASE MISLJENJE I VASE STAVOVE JER ZNAM DA CE UVIJEK BITI DRUGACIJI OD MOJIH. I DA JOS JEDNOM KO VAS J.E.B.E ZA VJEKE VJEKOVA.\'
Tuzla ili \"mala Kina\" je jedino preostalo komunjarsko mjesto u Evropi. Smrt komunizmu!
Lijepa im ova torta od pjeska,samo brate previse su svjecica zapalili,bas ni ucemu nemaju mjere.Nego jesu li tortu pojeli tu na mjestu,ili su ponijeli kuci?\' Ma kad nesto skontam kamo srece da im je ona torta veca i da ima bar jos sto puta oniliko svjecica! :P
2 srpska kluba ispadaju iz lige, a ZELJEZNICAR SAMPION O;O;O; ZELJEZNICAR SAMPION O;O;O;