Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupovina obicnih karata postoji jos samo u bosanskom javnom saobracaju...al eto drago mi je sto bar tuzla kao najnormalniji grad u bih napreduje,a ni busevi im nisu toliko losi..svaka cast
Da je Tuzla najnormalniji i najljepši grad u BiH može reći samo onaj ko nije živio na Sokocu, Han Pijesku, na Palama, u Nevesinju i u Zabrđu koji su najljepša mjesta u BiH
u njemackoj kupujem "obicne karte" bilo za voz bilo za bus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla osudio napad na Klix
Tacno ne bi imali sta pisati, da ih nisu pretresli, svega mi
neka pišu , u ovome ih podrzavam , jeste da znaju biti dosadni ali strpit cemo se malo , nadam se da ce istjerati bilo kakvu pravdu ali tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A KARTA nije pojeftinila , stoka
Zenicatrans slican nacin placanja koristi vec 7-8 godina!
vrlo dobar nacin za lopovluk nad gradjanima ulozis par miliona i onda skidas elektronsku lovu do mile volje
Sveti privatluk, čovjek preporodi firmu za 6 mjeseci
Tuzla je obraz BiH i glavni grad Federacije, jer Sarajevo je distrikt i glavni grad države, kao i glavni bošnjački administrativni centar, slično Washingtonu, Banjaluka i Mostar su administrativni centri RS-a i HB-a.
@sandžaklije napolje. kako pričaš tako. i Ako su semafor i ulice koje se ne preu svaki dan jedini problem u tz to je onda super. Ima se gdje izaći u Tuzli,ja često izađeum u Tuzlu. Gdje izlaze Reperi,rokeri,metalci. Imaš irish pub,slobodu,bunt u domu bude nekad nešto...... nema narodnjaka.
Svaka cast
I u Beogradu se koristi ovaj vid naplte "Bus Plus", ali nazalost nije urodio plodom. Valjda ce u Tuzli biti drugacije.
Rfid kartice su zakon. Tuzla se pridružila Istanbulu, Parizu, Londonu i dr. metropolama. Svaka čast. GRAS ugledaj se na javni prijevoz u Tuzli. Tuzlaci imal Sandžaklija kod vas u gradskom?
Ima druze i uospte nam ne smetaju. Tuzla je otvorena za svakog ko se ponasa ko insan i postuje mjesto u koje je dosao. :)
Sandžaklije.napolje Stoji to sve jarane, al ne mozes sad sve njih osudjivat zbog par(stotina) debila. :D I oni su ljudi, i njih svakakvih ima.
kod nas u sarajevu vec 20 godina sve isto, gras samo nazaduje
Kamere su vec ugrađene, jutros kad sam krenuo u skolu vidio sam dvije kamere u autobusu, a i nabavili su i par novih autobusa koji su bolji od prosli, jos kad uvedu wi-fi ima da busevi budu uvijek puni.