Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Klix ne kazete da je policajac udario zenu.
U samoodbrani. Dobro je prosla, evo sta rade Ameri: http://www.liveleak.com/view?i=d33_1403325048
Zato sto su to govna placena da sire mrznju na internetu i pljuju obican neduzni narod. Mislis li da je jedna zena vrijedna propasti ove redakcije? Jedina pozitivna strana ovih govana u klix redakciji je objavljivanje humantiranih akcija. Ipak ovo ostalo je toliko lose da im humanost prema bolesnima i nezbrinutima nije nikakav izgovor. Al polako jarane, uzrokovat ce klix jos iznenadjenja. Dobrih sigurno ne, davno su pokazali ko su i sta su. Redakcijo dabogda propali. Iskrenijih zelja nemam.
Samo mlati. Kome se ne sviđa, imaju izbori.
Bas da vidim hocel provaliti :D
Zalosno, policija ponovo pocela tući prosvjednike! 3 žene su u bolnici završile, kako ovo možemo samo mirno sjediti i gledati! Poserem se i na državu i na ovaj naš narod.
Osnovni razlog zbog kojeg je sda postavila policajca za premijera u tk, da se batinama i silom ugusi svaki iduci pokusaj radnicke pobune.
čuj provaliti. Hocete tako i u ambasadu SAd provaljivati?
Nece, ipak nas nije abasada opljackala nego sda sdp hdz i ostala banda.
misliš oni koje su opet izabrali?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)