Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto MUP ne identificira ove šovinističke komentare. Trag koji ostaje je trajan i lako ga je otkriti ako se hoće. Zakonski je zabranjeno poticanje na nasilje i negiranje genocida u FBIH
Licno cu podici privatnu tužbu protiv N.N. (tebe) i prijaviti te Policiji Tuzla Zapad zbog mog mjesta boravka. Ostavio si svoju IP adresu koja se preko word pressa lahko može otkriti. A vidimo se i lično.
Takođe i od mene ces imati prijavu takođe iz Tuzle...
Bas su slatki ih ko med
Oj Srbine, 'ebem ti tri prsta Mislio si doci sve do Trsta. Neces gedzo, hrvatskih deviza, Od Zemuna trebat ce ti viza. Druze Tito, na drugome svijetu, Eto Slobe, nosi ti stafetu. Oj Panicu, ludo bjelosvjetska, U cirkusu nas'o sam ti mjesta. Oj Seselju, vise se ne pali, Siptari ti Zenu po'ebali. Oj Cosicu, kupi si brisace, Pa pogledaj kak' Srbija place. Oj Mladicu, s korpusom iz Knina, Bjezi, eto tri mudzahedina. Karadzicu, 'ebem ti doktrinu, Boban te je sjeb'o na brzinu. Crnogorci, sad slusajte mene, Na Prevlaci jebat cu vam zene. Kad se sloze Hrvatska i Bosna, Djenerali, gdje ce vasa vojska? Sto srusise zida u Berlinu, Mi bismo ga stavili na Drinu.