Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi ne znaju za bolje, ovi stariji su vec imali svoju borbu, tamo devedesetih, penzioneri cekaju svojih 300 maraka, bit ce do sljedece penzije po cener dnevno... Uglavnom potrajat ce ovakva situacija jos dugih godina, zivi bili pa vidjeli. Nek' danas pokaze da nisam u pravu i ja sretan, al' daj Boze!!!
Pustit će ovo troje, samo dok im saniraju povrede nastale usljed premlaćivanja...
al 3 glave moraju platiti
cuj nema ih danas na ulicama e demonstranti uzalud ste juce galamili i batine dobili
ma treba vam bombu bacit dzubrad pokvarena !
Bezuslovno, odmah pustiti privedene demonstrante.
imaju li u vidu podnositi krivicne prijave zbog pljacke zemlje? evo te opljacka, evo te izgladnjuje, i tebe i dijete ti, evo ti trpis 20 godina i kad napokon kazes-e, ne moze vise - hop -u prdekanu... kriv ti sto ne mozes vise gladovati, nije onaj sto krade...
Pa oni, nažalost, nisu protestovali zbog pljačke nego protiv vlade koja je tu došla pred svršen čin, mada to ne opravdava njihov nerad
doo...i mada to ne znaci da i ovi ne pljackaju...nebitno zasto protest, poenta je da ti ne smijes reci da ti nije dobro-to je za krivicne prijave, a ono i onaj zbog cega ti nije dobro-to nije za krivicne prijave... to sam htjela reci... elem, drzavni aparat im u ruci, pa udri svim sredstvima kad ko proviri glavu da kaze "je l' sad dosta"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izmanipulisane radnike pustit,a ubacene SDAovce i Komsicevce pohapsit i upitati sa kojim cljem ovo rade.Koja Ironija,da oni koji su ove jadne radnike pljackali 20 godina sada iste huskaju da svoja prava traze od Vlade,a kriminalna SDA im preduzeca privatizirala odmah nakon rata.Ne mogu da vjerujem.
imal' ijedan SDA ili SDP zastupnik u Kantonalnoj skupštini ili ministar u Vladi TK a da ga ne treba ubiti, iskreno pitam? Ono da je pošten čovjek da više ima dobra nego zla?
Pa ako ti zelis da nahranis svoju djecu,a na nas 5 ti ne damo,jesmo li isto negativci i ti i mi ?Nemoj u isti kos da stavljas one koji su unistili ova preduzeca,sa onima koji nemaju veze sa tim.Mislim mozes i to,ali to nema veze sa istinom.SDa je opljcakala i opustosila ova preduzeca,Vlada Kantona vise nema veze sa njima,sto ne znaci da ne trebaju da ucine sve da pomognu na neki drugi nacin ovim ugrozenim kategorijama.
Pa normalno, ljudi traže svoja prava. Ne treba da se zaustavi na ovome, danas je jako bitan dan. Tuzlaci imate ovako podršku, nažalost ne mogu biti tamo.
SDP-ovac tzv. Premijer Kantona TK Sead Čaušević je naredio premlaćivanje demonstranata