Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzlake sve treba pobit , zalim i steta sto vas 25.5 ili kad vec obiljezavate pokolj pogane tuzlanske mladosti srbi nisu sve pobili .. SARAJEVO
cuj *** te sarajevo , pa to ne bi pjevali ni cetnici vi ste nama najveci cetnici ... mrtve tuzlake nabijem na ***
Ja stvarno ne znam sta je sa vama kliksovci pa brisite ovakve komentare.Pa ovo vrijeđa nevine zrtve.Sloboda govora uredu ali ovakvi komentari oslikavaju samo vas portal.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je sa hotelom Zagreb u Sarajevu? To nije ruglo? Prvo mi je pao na pamet kad sam vidio ove slike, neodoljivo me podsjeća...
kultura većine ljudi u tom gradu
Recimo dvojica sa posljednje slike su također "sumnjivi tipovi". Tj. nisu sumnjivi, za njih znaju i Bog i narod da pljačkaju ljude po autobusima i drugim mjestima gdje je veća gužva (poznatiji k'o džeparoši). Sreća njihova pa živimo u državi gdje kriminalac ima veća prava od normalnih ljudi, pa se i nakon godina "rada" po tuzlanskim ulicama i dalje nalaze na slobodi.
Ovo imas u svakome gradu,napustene zgrade gdje se okupljaju,pacovi,narkomani,alkoholicari itd.Ruglo zivo.
Sumnjivih tipova? Recite slobodno,izrazite pravo govora,narkomana,lopova,ološa svakojakog itd. Naravno možda ima i beskućnika koji tu prespavaju jer nemaju gdje,oni su ok. A to treba da se počisti i zatvori ako već ništa i nema tu,mini ***nija u gradu,to skreće pažnju,i čini dio grada ruglom.
tuga. nije ovo jedina lokacija u Tuzli gdje je ovakvo stanje
upravo, na svaku novoizgrađenu zgradu imaju najmanje 3 ovakve, i vjerovatno ne samo u Tuzli, tuga...
neka je i ovim putem hocu da izrazim veliku zalost sto srbi nisu pobili svu poganu tuzlansku mladost