Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JASMINA IMAMOVICA I SCEPU U CUZU
Čito sam u Oslobodjenju u subotu da Torić i nije bio u hotelu Tuzla kad su se parwe uzimale ..... Osmanović jme uzo lovu a Velid im je kolateralna šteta :)
Gledaj stajlinga bijele carapa i crne cipele :). Kako odvratne face lopovske , samo za mucit svaki dan
Nema više siće u državi u čijim blagajnama čame paukovi i žohari, a pare se vide samo jednom godišnje, kad se usvoji budžet i kad novac i ne prenoči... Zašto da neko nezakonito dođe i do 100 KM, jer mi nismo bogato društvo, trebamo se pomiriti da smo svjetska sirotinja 17. najbjednija država na svijetu...guglajte malo pa ćete vidjeti grozotu. Nema siće, lopov je lopov ukaro on 50KM ili 500 ili 50.000... Kada se ljudi budu surovo kažnjavali za krađu, zlouporabu položaja iz čega je pribavljena protupravna materijalna korist, za koruptivna djela te primanje i DAVANJE mita, možemo početi da zamišljamo da ima naznaka da bi možda naša država jednog dana mogla da iziđe na zelenu granu...
Ma i ovog Besima Imamovica a i njegovog brata treba iza rešetki.
Vidi lopina od davoljevih advokata
Ovo je sića, hocemo scepu iza resetaka.
Niko od političara neće u zatvor, to je sada potpuno izvjesno....
Naravno, kad je tuzilastvo nesposobno na celu sa goranom salihovicem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)