Korupcija, šta je to?
0
Tuzla: Građani uzimali mito od 50 KM
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga uhapsit zbog rasturanja laznog novca
Kako vas nije stid objavljivati ove slike? Zasto ne odete u bolnice, mupove i ostale ustanove pa njihove nam slike pokazete????
Iako je u pitanju performans, btino je reći da građani ne mogu primiti mito. Krivično djelo primanja mita može počiniti samo službeno lice, dok obični građani mogu počiniti djelo davanja mita.
Ja bi mu uzeo pare, ali nebi glasao za njega :D Kad bi svi tako radili, propali bi ovi propaliteti, a mi zaradili nesto siće!
TUZLAK BI SE HEBO ZA MARKU UVIJEK SU BILI TAKVI....TUZLANSKI LEVATI,HAHAHAHAHAHAHA......
a, gdje je POLICIJA da uhapsi covjeka koji dijeli lazne novcanice.
Vidi ove na 1 slici kako je sretna dobila petobu! eto sad mozhes ici pravit nove zube! a i mozda novi mozak ugradit?
Horacio, ko god nije iz SA, on je retardiran i seljak. To mozda vise govori o tebi nego o svim tim ljudima :( A najzalosnije sto nisi jedini takav
glupost... mislim, ko ih ne bi uzeo ?
TUZLACI SU UVIJEK FUKARE BILI ,TUZLACI CE MOGU I ZA JEDNU MARKU KUPIT..HAHAHAHA AL JE DOBRA FORA SVAKA CAST NEKA STE IH MALO DRIBLALI TUZLANSKE FUKARE...
Ja vam demokracije u toj ublehaskoj zemlji. Vamo kod nas u Skandinaviji sve je potaman. Ne bi se vratio kad bi mi dali davno Alijinu obecanu \"Zlatnu Kasiku\".
NASLI SIROTINJU ZAJE.BA.VATI MAJMUNI JEDNI...MENI DA JE UVALIO LAZNJAL IZVALIO BI GA IZ CIPELA...
PA LOGIKA NASEG NARODA JE NAFAKU KOJA DOLAZI NE ODBIJAJ, ZATO ME NE CUDE REAKCIJE :((((((
..bezpogovorno...?? Cak je tesko i izgovoriti ovo...
A novinar je s naslovom pogodio tako dobro da nema potrebe dalje citati clanak.
Treba ga ubiti zeza ljude ljudi i ovako nemaju para i jedva gledaju sa strane sta da se dobije i penzionera zeza mislim fuj ne vidim sta je ovo dobro ovo je za ogornmu osudu
koji je to profesor na tz ekonomiji, i ja studiram tu ali ga ne prepoznajem, sta predaje ?