Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa moraju se rudarima plaće dignut, 13000 gladnih. Šoferčina na rudniku ima platu 1250 KM na ručice, kao asistent na fakultetu. Živili!!!
@Džemo. ...... ti prošla politička garnitura m...er.
Štrajk su pokrenuli oni kojima je prošla politička garnitura gurnula u ruke doktorate i pozicije. Sada ne žele dijeliti sudbinu s radnicima i težacima. SVE GOLI SELJAK DO SELJAKA KOJI SE SKOTRLJAO IZ KALESIJE, LUKAVCA, SLADNE itd.....
Mislim na :politicare,policajce ,zdravstvene radnike kao i opstinare svi koji su na drzavnim jaslama.
Njima treba skroz ukinuti plate jer mogu od mita lijepo da zive!
Nista se nece promijeniti dok narod ne izadje na ulicu.. Dok se ne okupira predsjednistvo i izbace sve glavonje koje ne cine ama bas nista da se situacija u drzavi popravi..
Glasali ste za SDP i SDA tupavi narode i izabrali svoju nesreću.Sada slijedi snošenje posljedica te nepromišljenosti.Htjeli ste arogantnog Lagumdžiju i smotanog Tihića i eto vam ga na.