Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabrzajte ih, nabrzajte, ali 20% je malo. Valjda postoji pravilnik o radu, a ne odugovlaciti godinama predmete. E naseg pravosudja...
I sad evo poslije nje kažnjavaju kao jednog bošnjaka ( Muniba) pa jednog sudiju hrvata ( Mirka i ključ zadovoljen) i eto kao nešto radimo kažnjavamo sudije za ne rad. Jadno i čemerno
Višestruko je ona naplatila svoju "ažurnost" negdje drugdje ... Da je kazna onoliko zatvora koliko namjerno odugovlačiš, vidili bi kako se može i kvalitetno, i brzo i ažurno radit ... ?!?
KAKVA JE OVO DISCIPLINSKA MJERA? Nije mi jasno da se za dugogodišnji propust koji je ona napravila dobije samo umanjenje plaće za 3 mjeseca? Da li je bilo kome palo na pamet da je dotična tužiteljica predmete namjerno odugovlačila? Da li je nokom palo na pamet da je za odugovlačenje primila novac, tako da joj tih 60% na plaće ne znači ništa (20%x3). Smijurija je da joj je sveukupno umanjenje manje od jedne mjesećne plaće. Za ovakve propuste (namjerne) se dobiva otkaz, a onda je trebala uslijediti krivična odgovornost i doznati zbog čega je Vesna zadržavala predmet.
hahaaha... sedam i po godina nije takla predmete a dobila kaznu manju platu... hahahahah pa ovo samo kod nas ima.
"sporo radila" a ustvari sarađivala sa genocidašima na ometanju pravde