Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba traziti odgovornost tuzioca koji nije podnio dokaze sudu o ucestvovanju njegovih pomagaca u bijegu. Nespisobni, korumpirani, nezainteresirani. Dati otkaz
Ja podnijela zahtjev sudija odbila ETO ! Možda je trebalo pustiti branioca Sefića da on podense zahtjev za prtitvor, imao bi veće šanse u ovakvom korumpiranom društvi gdje su na čelu korupcije Konaković, kantonalne sudije, A MOGAO JE KANTONALNI SUD preuzeti spis , objedinit sa predmetom Sefić kao zločinačka udruga, pa im ga šuknut 3 mjeseca pritvora ko Fahri. Eto Sanjina autobusom u Sarajevu za tri dana ! da mu seka ne čami u pritvoru.
U državi za MAFIJU tužilaštvo mu dođe kao humanitarna organizacija. PREDSJEDNIK KANTONALNOG SUDA je ADISA ZAHIRAGIĆ, rodica ministra pravde KS kojeg je visoki predstavnik smijenio kao pomagaća AL KAide ! I sad JOJ neko dođe sa nekakvim saobraćajnim prekršajima da se to najstrože kazni !
Ako može ona od Ane Kokić DALIDA DALIDA DA DA DALIDA DALIDA DA DA (U gradu faca si, u gradu sila si)
"Tužiteljica Burzić je ovim nastavila praksu transparentnosti prema javnosti."
Samo nek prima
samo nek se prima
kakva li će im sranja složit da opravda nesposobnost degenerečnih tužilaca
Ovdje su trebali biti studenti pravnog fakulteta, buduci advokati, pravnici, tuzioci, sudije.. al' hajde bitno je da se zemlja i dalje okrece.
e mogu misliti kako im je lijepo upakovala odgovore da su ostali ko telad blejat u nju, zahvalili se i preko vrata.