Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kontrolise i sudstvo. To se vidi na ovom primjeru, a prije toga na primjerima Brankovica,Bicakcica,Causevica i koga sve ne?!
psihopata i šizofrenik, provjereno.
Ovaj je više po sudovima nego kod kuće
SVI U TUŽILAŠTVU SU RAMIZ!! OVDJE U BOSNI VAM NIKO NIKO NE MOŽE NIŠTA I TO KORISTITE NEMILICE. OVO JE ZEMLJA DIVLJI ZAPAD, TEŠKO SIROTINJO NAMA.
Kako se ovo tuzilastvo blefira u pm. Koliko su samo digli optuznica za ljude koji su potom pravomocno oslobodjeni jer nije bilo pravne osnove! Brankovici, Bicakcici, Covici.... Pustite Ramiza na miru
Svi ste vi Ramiz..p.s. Gornji Level naravno..!
platijo peder ksuciju
I tako...svi "pošteni"! Interesantno, jako interesantno! Milioni nestaju, kriminalno se posluje, vrši se utaja poreza, itd., a svi pošteni. Ovo može samo u BiH da se događa, JER NE MOŽE BOSANAC BITI KRIMINALAC! I tako, sve prođe nekažnjeno. VUK JE SIT, ALI OVCE NISU NA BROJU, a sve štima u BiH i svi pošteni.
Iako ste uredno obiljižili dan tišine to vas nre opravdava da ne date vijest kako je je još jedan Bošnjak poginuo u Siriji.