Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General pamper dabogda ti rak reli plucima vozio a leukemija mu suvozac bila Raspadao se od bolova ali ne mogao umrijeti, zelim ti sto duzi zivot da se vise patis
A nazvali ga djeneral Pampers jer je morao dodijelit tonu pelena bosnjama koje su se doslovno u gace olaksale kad su Djenerala na UN oklopniku vidjele hehehehheeh.
Heroj, ne zlocinac....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ti si Ratko bolestan covjek, nemas ni mrvicu ljudskosti u sebi. Dozivotnu robiju - nego sta. Cuj ne osjeca se krivim- olos od covjeka.
Zasto da se ocjeca krivim za ciscenje islamskih fanatika, njemu treba dati orden medjede
@integrator. jedan izazivo a ovih se 2 pridruźili kad je ga štosom puko stari. .
@integrator. imam ja druśtvo srbe i ćak dajdźinica jedna srpkinja i od jednog oćevog rodźaka źena srpkinja..2 srbina jedan hrvat napali eto tako je bilo.
@integrator. jbg 3 ga napala bila..aöi lice u lice..kukavićki je srebrenica bila
@integrator. kako god vidjet če se.. a stari nije onog razvalio što je srbin, neg izazivo bio..da nebi krivo svatio..
@integrator. .brźe neg śto źeli te u EU ide BIH..
@integrator. .vidiś da mi nevolimo vojsku ni oruźje..
@integrator. .ništa nekontaś..
@integrator. nije.neg srbinu u vojski glavu stolicom razvalio i mako se..
@integrator.izvini..mislim sa tim da ne jebe ih niko da se oni nepitaju..a 9 sad će pitanja stiči bih za EU...a sve što "RS"koči lośije po "RS".kontaś. .
@integrator. .nisam pobjego..a volim bosnu više neg išta...BIH pasoś ponosno a podrinje rodni kraj...Moj stari je iz komunizna zbriso prije skoro 50 godina😉
@integrator. srbiju rusiju nejebo niko bolan..kosovo je priznato davno ko drźava
@integrator ja znam šta je istočna bosna i zaśto ste htjeli i danas dan da otmete..ali bih pasoś i valuta i lićna je bog i batinja.
Senilan dedo, jadnik ničega se ne sječa .... Da je on pri zdravoj pameti ( ikad bio ) sad bi se on kajao, ispričavao, plakao ... a ovako jadno hudo samo ga doživotna čeka ... Jbg. prevedeno, to je ipak samo još par godinica robije za smrada ...
Smrt streljanjem po vojnom zakonu
@integrator. takozvano je ono śto nepostoji..kosovo za vas je isto takozvano. .