Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 10 dana, 18.03.2022. godine je bio zadnji članak o broju zaraženih. Bilo je 186 novozaraženih i 2 osobe su preminule. Idemo Klix, gdje su članci, idemo obavijestite javnost, nije valjda da niko više nije zaražen nakon 18. marta. Jel to službeni datum kad je Covid prestao da se širi. Sram vas bilo, po 10 članak dnevno je bilo, jer ste bili uplašeni za živote, a sad je Smithov šamar važniji od života !
to je dovoljno mali broj da ljude ne zanima. sve dok su imali klikove i obkavljivali su. sve ostale je teorija zavjera da im neko diktira kad i koliko vijesti o covidu moraju objaviti
Sta je Dodiku.? Kao da je ugledo ‘ Incka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek je bila ona stara, mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces. Pasces i ti kad tad.
I veci su padali...
Srbin se Srbinom izbija 😇 kako bi to onomad običavao besjedit naš Sveti Je6em
Kad su njemu helikopteri trebali da sinove voćke od mraza nadlijeću tada je dao odobrenje
Ma igra Dodika da pokaže da mu je tužilaštvo nezavisno! Kažu da imaju milijarde dokaza da ga se uhspsi tako sa najbolje da ga demantuju hapšenjem!
pasce Dodik napokon ....
Srbin se Srbinom izbija
pa nece im on iz depa platu davat, sta je sigurno sigurno je....
Ma patka, on ko fol njih napada, oni uzvracaju a on ih instalirao...smijesno
Sta je vise sa ovom vlahadijom?
Meni nije jasno što će nam Wikipedie, kada Hrvatska ima Milanovića, Bosna i Hercegovina njegovog sugovornika Dodika, a Srbija Vučića. Znaju sve o svemu, i prije nego što je to nešto izumljeno ili izmišljeno. Laki je malo nervozan.
Bila je jedna delegacija americke ambasade na sastanku sa Lukačem u restoranu kraj Banja Luke prije par mjeseci.Tu je sve dogovoreno.MILE četkica,kaladont,pidžama neka toplija,koja trenerica i gas :) Dragan Lukač buduci premijer RS.Ko misli da lupam gluposti neka screena ovo i saceka malo manje od 5 mjeseci :)
Spremi saFun milokrade.
Dabogda nesto 3 metra pod zemljom ammin
Doce mu glave
Ako Vučič mali putin ovaj je mali lavrov
Lazu muje ... Vila na Dedinju nije Milorada... I nije placena 750.000 eura nego 720.000E
Ko o kome klix o Dodigu, Dodig je Srpski problem isto što je Čović Hrvatski a Bakir Bošnjački, i svak bi trebao na izborima riješiti svoj problem, ali malo sutra koliko su uhljebili svojih plaćenike ne moraju se sekirati...