Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodican covjek? I to kao olaksavajuca okolnost i nikada nije bio osudjivan. O cemu Muratbegovic prica? Svaki zlocinac prije nego krene u ubijanje nije osudjivan, a moze biti porodican covjek. To nije olaksavajuca okolnost. Mene samo interesuje kako doticni moze spavati ikako. Ako mu se dokaze zlocin najstroziju kaznu izreci, a ja mu zelim nocne more, da ga u snu proganjaju krici neduznih, zapaljenih, ubijenih, silovanih sve dok je ziv.
Da je se ovog olosa docepati pa rastrgati. Nista bolje ne zasluzuju izrodi.
E da imaju srbi i hrvati jednog Muratbegovica, vjerovatno bi bilo pravicnije sudjenje.
One koje je ubijo i silovao Allah vam Dzenet i Sabur podarijo a tebi ja licno zelim da te neko ufati i dovede meni.Kunem se Allahom da bi me molijo da te ubijem Ali ja bi te dugooooo gledao da zivis al na mukama.