Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaznu od 40 godina, a pohapsiti i one koji su davali mito
a sta je sa ovim koji su im dali mito i tako se uhljebili u drzavnim institucijama...da li ce se oni rashljebit...red bi bio...pa na njihova mjesta dovesti sposobne
TAKO IM JE BURAZ U SVAKOJ AKCIJI,,POHVATAJU,,A LOVE NIGDJE,,POHAPALI DRZAVU DO MAXIMUMA,I JOS SE KOFRCE PO BOSNI,,
Navedite mi jedan primjer ko se to zaposlio da nije stranacki postavljen ili da nije dao novac za posao . Nazalost ovi ljudi au optuzeni a krupne ribe su se izvukle. skupljeno je dovoljno novca i predizborna kampanja moze poceti .
Ima li iko u SBB, a da nije teski kriminalac?
ummm za tvoju informaciju dzananovic je kadar SDA visoki stranacki funkcioner i najblizi saradnik Asima Sarajlica
Ista bagra
sutra vec ce kafu skupa piti i smijati se tuzilastvu
Mora da je zeznuto jedan dan se probuditi kao izvrsni direktor, a iduci dan u pritvoru se probuditi, mada mene vise zanima sto bas njih kad bi mogli, gdje god zavire, ovako nesto naci :-)
KAD ONAJ VOZ IDE DO ZENICE,,,CEKAJ IMA IH JOS,,,,NAPUNI DO VRHA,,,
ko ne skače mrzi Bosnu :D
kada bi to bilo istinski,bila bi prava sreca za narod i bih.u bih treba pohapsiti90% politicara jer su se ogrijesili o zakon pljackajuci i narod i bih,svojim kriminalnim radnjama su doveli u pitanje drzavu,narod bez drzave je kao covjek bez kuce,ni pod mostom nije dobrodosao.
od ponedjeljka pravna država.
moze li onaj krmak da stane u ovaj kombi hahhahah