Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog Jahića nisam nikad čuo pohvalnu riječ.
Za nju prvi put čujem. Možda je dobra koka.
Jahicu zabraniti rad na ekonomiji, pao je za sva vremena, ai i da studenti prodisu. Najomrazeniji lij, mediokritet, zbog kojeg studemtu zaglave na zavrsnoj godini
dosadni ste vise
Bonnie and Clyde za sirotinju
Postoji li i jedna osoba koja moze nesto lijepo reci za ovog Jahica?
Jahicu e neka si pao volim nego da mi je milion legao na racun ali bukvalno. Koliko si studenata mucio godinama da ti netreba dati da umres dok ne okajes svaku njihovu suzu prolivenu zbog tebe i tvojih na Ekonomskom fakultetu.
Joj sad kad im naš Sud zabiberi paprenu kaznu od 2 mjeseca uvjeta neće im nampasti više izvlačiti novac
a mnogobrojne kriminalom stecene imovine im ostaju...
Samo da ponovo ne bude fly fishing Suda, uhvati pa pusti. Imali igdje podatak koliko je nekih javnih funkcionera nekih ličnosti iz javnih funkcija osuđeno na kazne preko godinu dana zatvora imali barem jedan, jer zemlja broj jedan u korupciji i lopovluku a niko dana zatvora nije vidio.
Hapsite Uzunovica jednom mjesecno, jeste li razmisljali da ga zatvorite do daljnjeg i ne pustate?