Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na redu bolnica.. bez 500-1000eu mita neima operacije. doktori isto ko' na mostu ...alahicu.
mislim da smo svi ukapirali ovu igru do sada...
Što očekivati od običnih kriminalaca, kada osobama na odgovornim funkcijama država ne znači ništa,prodaju je za sitne pare i nebitne stvari.Pošten narod treba uzeti pravdu u svoje ruke i povješati sve ove idiote što obavljaju odgovorne funkcije i pritom zlo upotrebljavaju funkcije i prave kriminalne radnje.
Dajte neki tekst o Adi Novalić da malo Bošnjaci morališu.
Sumnja-prismotra-privođenje-hapšenje-pritvor-osuda-zatvor-pokajanje-olakotna okolnost-pomilovanje-puštanje na slobodu i zasnivanje novog radnog odnosa, i tako iz godine u godinu. Kao što nedavno napisah, šta očekivati od vlasti i sistema gdje hapse one koji bi trebali hapsiti, tuže one koji bi trebali tužiti, itd., itd.. Mafija 🔪🔫 🙉🙈🙊 ima svoju 🍌 državu sa svojim 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
kakav ba pritvor...odmah vjesat za muda...
A drzave i jada jbt.. zadnjih 4-5 tuzitelja protiv svakog se vodi neki postupak..
Opet Edipe blejis u tudje guzove..Jos uvijek si nesposoban sam sebi naci guzove pa blejis u tudje..Jadnik bas mi te nesto zao,tebe sigurno zapala neka sto nema guz ni za injekciju :)
ma objesite izroda