Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj Allaha mi !!!!
Mirzeta iz Prijedora, ovako i ti izvrćeš istine i manipulišeš ljudima.
ubijen kriminalac i uhljup neka je. jedino što je i ovaj majmun trebao dobiti 25 godina i fino dva majmuna i uhljupa udaljiš sa ulice.
onaj sto je ubio tetku 14 godina zatvora ,a ovaj 7,50 godina jos bjezo i zna se sta je prije radio "Borio se"
Ne razumijem šta se tu ima dogovarati sa porodicom ubijenog, valjda postoji zakon i određena sankcija za djelo ove vrste. Prema ovoj priči iz tužilaštva, ako porodica halali ili naplati, možeš biti slobodan bez obzira kako brutalno nekoga ubio?! Nadam se da će svako iole normalan ispaliti odavde u civilizaciju, pa nek onda Tužilaštvo halali svojim omiljenim ubicama, a sve uz amin SDA/SBB/SDP uhljupa.
Ljudi evo dokaza da fakultet napravi ubice oko vas. Naime, njih dvojica su trebali da imaju ispit dan poslije ubistva i svega što se desilo, međutim Gec nije na vrijeme vratio knjigu u biblioteku Kapital-Karl Marx i Spahović se naljutio na njega jer ganja prosjek 10 da može upisati doktoorat u Londonu, a ta knjiga mu je bila potrebna jer budu 2 pitanja iz te knjige na ispitu. Došlo je do svađe i Spahović je sve uradio kako bi se dočepao te knjige.
Sve sami momcici iz MEKTEBA
Jedino sto su naucili u mektebu jeste da dizu uspravno kaziprst dok se slikaju sa utokom.
100% sve vjernici