Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veselinu sada se vesli u ćuzi. Da Bog da imao tri raka a umro od prehlade
Vi gov.na sto ste imali obraz da ga branite....reci te nam na sta to ulazete zalbu ma.mu vam vasu he.bem ! Dabogda vam u buducnosti kakav nas Batko zakucao na vrata ! SIKTER
...jel' baš moramo da hranimo 45 godina "ovo" ?...usput, kol'ko dobiše "heroji" sa kazana?
Sta je Smrdi? znam.... tesko je biti genocidas, nacista, nacionalista, fasista i biti svjetski markirano go.vno svaki jeb... dan?!
advokati su najvece kurfe kada neko brani monstruma za pare kazu neki da je to posao, ja kazem da je zlocin
Po starom oprobanom receptu, svoje neuspjehe i nesposobnosti zamaskiraj omalovažavanjem drugih i bacanjem nacionalističke koske svom razočaranom narodu.