Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viče pripadnik OVK-a, srpskom policajcu, koji se nalazi u drugom rovu. - "Jebem ti otac u pička!" - "Valjda majku!?" - "I njega!!"
"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU)
Uhvati Šiptar Srbina i kaže: -'Oćeš da te guzim s vazeljin ili bez vazeljin? Razmisli malo ovaj i kaže: -Sa vazelinom. -Vazeljin, dolazi ovamo, 'oce i tebe!
Zašto srbi ne vole meteorologe? -Zato jer nisu najavili “OLUJU”!
LJETOVANJE • Dje ćeš na ljetovanje ove godine? Srbin odgovara: • U Tursku. • Zašto, čoče, u Tursku? – Crnogorac će pomalo uvrijeđeno. • Imaju lepše more i plaže, povoljnije su im cene, a i duže smo bili u zajednici
Mijenjam dva mrtva cetnika za jednog zivog. sifra:govno za govno
ratko ratko petoricu crnaca primio si glatko.
PA DAVNOJE TREBALO SUDENJE BITI ZAVRSENO, NESPOSOBNI IDIOTI!
Jel može dogovor? Kad bude završeno suđenje objavite rezultate jer gledati ove monstrume kvari dan a i ovako je loše, smor vrijeme.
MAMICU MU SRPSKU..........
Nemoraš ti u zarvoru odgovarati odgovarat ćeš ti pred dragim Allahom.
eh da je barem tako..
Odgovaraće on ako ga 'dostave' nama u Sarajevo, drugačije ništa od toga, masovna ubistva su davno legalizovana.
Haško RastegniDokNeKrepalaštvo.