Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staru lopuzu u corku, ako je pokusala iznijeti kompromitovani mobitel, da mi je rodjena mater!!! Ko zna sta sve tu ima, sta je branite, nek sude svima, prvo meni ako imam oraha u dzepu, prvo moja avlija, pa sve ostale!!!
Jasno je da dva UZP-a plus sotonisti iz Trojke vode otvoreni hibridni rat protiv drzave Republike BIH napadajuci njene institucije. Optuzba da OSA "nezakonito" prisluskuje nekoga je toliko smijesna kao kada bi neko kazao da CIA "nezakonito" prisluskuje ruske agente u Americi. Debovac je uhapsen jer nije sprijecio potvrdjivanje optuznice protiv Dodika a Vasvija jer je patriotski branila poziciju RBIH tokom sudjena u Hagu
Bosna je u tezoj situaciji nego 92 jer ima zestoku veleizdajnicku bandu medju bosnjacima predvodjenu Niksicem, Konakovicem, Fortom, Bakirom, Radoncicem to politickim prostitutkama poput Sabine Cudic i Predraga Kojovica, mladih majmuna iz SDP poput Belmina Zukana, Dodikove krtice Mijatovica, imbecila iz NIP-a poput Halila Bajramovica i td.
koja je to ljiga odvratna nemojte je vise ni pustati
Bravo svaka čast!!! Tako treba sa svima!!!! Samo mi objasnite kako ste mogli pustiti optužene za ratne zločine i strijeljanje 800 Bošnjaka i sprovođenje genocida u Srebrenici?!?!?! Ništa ih ne spriječava da pobjegnu preko Drine i zauvijek sakriju od javnosti svoje zločine i da prekrajaju historiju!!!! Za to treba da se stidite!!!! A za ovo prvo svaka čast!!!!
Pa šta je onda tu bravo i svaka čast pobogu si, u nas vazda bravo kad se naši hapse...
Eto ti gradzsnska bejha potopice vas srbi i ujkani jaci su od klitona 96
Haha jaci ovi cetali od slobe i arkana zajedno kako jeɓu snjokovije strucno
Nista mi ne znaci covjek bez diplome, Sudija koji ga je grlio i sda advokatica koja se od nasih para skolkvala u Hagu. Ovi su u istom rangu kao i sumokradice s tim da je sumokradica sjekao 2 metra drva da djecu prehrani dok ova klika radi za velike novce.
Kao Bošnjak se odričem lopova, veleizdajnika, licemjera. U tri slova sda
"Kajganić nije odobrio hapšenje osumnjičenih za ratne zločine u Zvorniku, nakon poziva da se jave u Tužilaštvo dali se u bijeg." Za ovu dvojicu ide mjesec pritvora za 6 od 7 optuženih ratnih zločinaca koji su pojvatani na Drini pri pokušaju bijega u srbiju ide puštanje na slobodu i odbeana od kuće! Samo da se zapamti. ;)
Nista mi ne znaci covjek bez diplome, Sudija koji ga je grlio i sda advokatica koja se od nasih para skolkvala u Hagu. Ovi su u istom rangu kao i sumokradice s tim da je sumokradica sjekao 2 metra drva da djecu prehrani dok ova klika radi za velike novce.
Za ovu dvojicu ide pretres po hitnom postupku (u roku dva-tri dana). Za milorada dodika glavni pretres se, uz odgađanja, razvlači već dva mjeseca. Samo da se zapamti. Ova dvojica su "prisluškivali". milorad dodik javno se hvalio i prijetio da prisluškuje. Sutra je cinično izjavio da se šali. Niko ga nije uhapsio i ispitao po ovim pitanjima. Pogotovo nije prenoćio, zadržan u zgradi SIPE. Samo da se zapamti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niksicuuuu, Komakovicuuuu, Fortoooo!!!
Bakire,novalicu,
niko ne odgovara za nesvesan rad u sluzbi ili kriminal od strane kadrova koji ruse drzavu. toliko kriminala u RS i kantonima gdje HDZ vlada, niko ni slova nije napisao a kamoli uhapsen. ovo je ocito toliko jasno o cemu se radi. zato drzava treba da upravo ne bi dolazilo do ovoga i ovo je samo pocetak
a vasvije rospije ... cccc
Dva bakirova džepna privjeska i teška levata na visokim položajima
Gledaj ti ovo, srbi i hrvati provode institucionalni teror i aprtheid nad Bošnjacima, sve zahvaljujući jednom liku sa lažnom dif diplomom koji je toliko željan vlasti da je i državu uništio za 10 mjeseci.
I onda nas trojkaški krimosi prave budalama i govore šta su to oni izdali. Evo šta, sve predali Dodiku i Čoviću, aspolutno sve. Ide još Ustavni sud na poklon i državna imovina od Šmitlera i onda tabla: Dobrodošli u europsku Gazu.
za mene nije IZDAJA ako se kriminalcu hapse, već NAPROTIV jačanje države
@trubaa jacanje drzave kad se pusta 6 osumljicenih za genocid da se brane sa slobode, jel ti to nekoga zahebavas
samo čuza bravo