Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čudan vakat došo...nemere čoek više na miru ni ukrast par miliona...
U pravu si neka puste ljude da kradu bez srkleta?
svi nabrojani su vip osobe, oni setaju crvenim tepihom, oni imaju rezervacije po elitnim restoranima, oni kupuju kokain na kilo, oni su nedodirljivi...to je ta veca klasa....
SIPA-UHAPSITE I ONE KOJI NE VODE BRIGU DA SE SIROTINJI PENZIONERA GODINAMA IZDAJU STALNA RJEŠENJA. OTIŠLA SAM U REDOVNU PENZIJU PRIJE 3 GODINE, (40 GODINA STAŽA) I TADA DOBILAPRIVREMENO RJEŠENJE. TAČKA! NIKO NI GUZICOM DAS MRDNE PA DA MI SE IZDA TRAJNO RJEŠENJE (VALJDA ČEKAJU DA PENZIONERI POUMIRU) JER JEDINO TAKO IM NEĆE MORATI ISPLATITI ONO ŠTO NAS GODINAMA SITNO KRADU ALI GODINAMA SE TOGA I NAKUPILO. NIJE BOG ZNA ŠTA ALI ZA NAS UBOGE PENZIONERE KOJI SMO GLADNI, ŽEDNI BOSI GOLI ZNAČI PUNO. DOKLE ĆE SE ODGOVORNI U OVOJ ZEMLJI PRAVITI ,,LUDI,, PA NAS PENZIONERE OMALOVAŽAVATI. OTETI SVAKOJ VLASTI NIJE PROBLEM, TA NEĆEMO VALJDA MI STARI UZETI ORUŽJE PA NA DRŽAVU. ALI ŠTO JE DOSTA, DOSTA JE, VEĆ TREĆA GODINA ME PODKRADA OVA DRŽAVA, PRIMAM UMANJENU PENZIJU JER NISU U STANJU DA RIJEŠE I DA NAM NAŠE ISPLATE.
sta je sa onom kuravom jeftinom lajla torlak
i? prvo sto ce ih veoma brzo pustiti a u pritvoru ce zderat teletinu i ribu sva tri obroka, ici u teretanu, na masaze, igrat tenis....i kad izadju opet puni ko brod samo ovaj put i cista obraza. znam momka koji je sa 30-tak godina uhapsen zbog fiktivne firme. odlezao dvije godine i osam mjeseci. nakon sto je izasao ozenio nekakvu manekenku, digao svoje pare iz banke i u danskoj kupio kucu i poslovni prostor. sad gore drzi diskoteku. i ko ne bi odlezao 3 godine za nekoliko miliona maraka?
Samo kako ih nije stid da kazu da su gradjani BiH osteceni time sto su pokrali budzet!!! Valjda misle gradjani moraju namiriti taj novac pa su na taj nacin osteceni!!! Al tad dobijemo da vi iz budzeta ostecujete narod a ne oni!!!
Lagundzija = zatvor Bijedic = zatvor Izetbegovic - zatvor Covic - zatvor Dodik - zatvor Ivanovic - vec u zatvoru .............. ................. Za nas su lopovi model na koje zalimo da se nasa djeca ugledaju, zato stalno glasamo za njih......"role models" -
Rekoh ja da SIPA dere gaće
HAPSI, HAPSI!
Padaju zlogumdzijini lopovi... ovako ce zavrsiti svi njegovi dupeuvlakaci u direktorskim foteljama.... a svi tragovi i putevi vode u centralu politbiroa.... zakljucak.... zlogumdzija pakuj cetkicu za zube...
Gibraltar- jer dotični gdin Kulenović i tamo ima registriranu firmu
Neće l` Bog dati da se i u ovoj zemlji počne razmišljati i ponašati patriotski. Samo se bojim da sve ne bude kao i do sada (Čaušević i ini-daj Bože da se kad je on u pitanju išta uradi jer je on u sprezi sa velikim gu*icama koje ako njega ne izvuku i same odoše u zatvor) tresla se gora rodio se miš. Eto Lejla Torlak, PA ZAR I TI SINE MITRE, ali kada je neko gladan para onda je gladan ma koliko da ima.
UHAPSITE I SAFETA SUŠIĆA ZA PRIVATIZACIJU REPREZENTACIJE
konacno dolijao Ejub Kucuk i njegova MITA, praonica novca za SDA i javne kompanije na cijem celu se nalaze SDA kadrovi!
Kadar koji presao u SBB... :-)
Ma nemam pojma, vec nikako da se ljudi dohavizaju da su prosli izbori, i da je sada bitno hapsiti ljude a ne blatiti stranke, samo hapsi lopove iz koje god da su stranke
ugledajmo se na kriminalce, kod njih nema koje si nacionalnosti, kako se zoves. samo je bitno jesil dobar ili los lopov
samo nastavite, pohapsite sve lopove na visokim polozajima jer oni su pravi lopovi., zavrcu milione....ali kako zakon kaze " svi su nevini dok im se ne dokaze krivica" zivi bili i vidjeli. bravo SIPA.