Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjosmo, pokupismo dokumentaciju i odosmo. Zeljka nek saziva sjednice i palamudi do sutra. Moze usput i brkove obrijati, ko joj beje terma😂
šta ćete, pucati po sipi jel? ajde da vidimo i to. Ili će bit, kako ono dodik reče, organizovat ću proteste
xaxa pa jeste li vi na kakvim opojnim drogama...proterani ste iz RS-a...najureni, razumete? Vise nemate nikakve ingerencije u srpskoj.Kakvo kazneno delo kakvo procesuiranje.Nema vise da prigvirite u srpsku inace sledi corka i to debela.Od sad pa na dalje samo policija, tuzilastvo i sudovi RS-a se pitaju a vi samo u BiH.Razlaz nikad nije bio blizi
Vidim ti čitav dan provodiš na bosansko-hercegovačkom portalu, i vidim da ti je krivo što će uskoro tzv. "RS" neće postojati!!
gotovo je grante gotovo..razilazimo se polako..sipa, tuzilastvo i sud tkzv BiH su najureni iz srpske..na to ja ovde pozivam vec vise od pola godine ali Mile nije reagovao do sad.Proceduru razlaza treba ubrzati..odmah vratiti VRS kao jedini garant mira i stabilnosti...onda uspostaviti granicne prelaze prema BiH i za kraj referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Svako ometanje rada pravosuđa predstavlja kazneno djelo čiji počinitelji će biti procesuirani", Hajde da i to vidimo!