Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krovna kriminalna organizacija u BiH je tužilaštvo BiH. Tu je aminovan kriminal kao i njihovi izvršioci. Plate se primaju i iznose oko 5.000 KM što je više nego meni inžinjeru 3 puta... ja radim a ovi u tužilaštvu ništa. Zato, poserem se još jednom na sve uposlene kao i sudije i tužioce jer su oni ustvari zakazali i ne rade svoj posao a primaju platu. Da vam se hoće srušit zgrada dok ste svi unutra....odmah bi svima bilo bolje
Poserem se na tužilaštvo BiH jer je to krovna institucija gdje se štiti kriminal i korupcija. Daliko su od nezavisnosti i to je največa lopovksa organizacija u BiH jer ne sprečava korupciju i kriminal. Zato se momački poserem uzduž i popreko preko svih lopova i lobista koji su zaposleni u Tužilaštvu BiH. to su največi krivci za stanje u kojem se nalazimo..... Da su neovisni....davno bi ovi politilčari bili u zatvoru. P.S SErem se na ovu državu sa ovim tužilaštvom.
SVI STE VI ISTA GOVNA , POLITIČKI PIJUNI , SMRADOVI KOJI NEMAJU MUDA OSUDITI IKOGA. TREBA VAS SMIJENITI I ZATVORITI , BAGRO!!
I taj sudija dobija 4-5 hiljada platu, kao stimulaciju da ne bi bio korumpiran i pijun vlasti, pihh
"Borbu protiv svih oblika kriminala, u kojoj neće biti nedodirljivih, nastavljamo i u narednom periodu." Pa sto ne otpuzite nekog od politicara? Oni su nedodirljivi izgleda...