Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su vec digli nogu. Pa zar nije pametnije da ih prvo privedete pa da onda objavljujete optuznicu.
Balavac od 19 god u to vrijeme komandant neke straže , bože me sakloni koji balavci odlučivali o nečijem životu i smrti..
Eh sad će Mile prekinuti sve odnose i udruženjem pčelara BiH radi "povreda ustava". Trebali su brate lijepo poslati e-mail ovoj četvorici pa ih lijepo zamoliti da o svom trošku dođu (naravno sređeni i obrijani) u zgradu suda BiH, polako sjednu za optuženičke klupe, a ne bihuzuriti "ljude" koji su "samo branili svoj narod" (kao što skoro svi otpuženi za ratne zločine kažu), i u toj "odbrani svog naroda" ubijali i mučili sve pripadnike drugih naroda i da je svako suđenje protiv njihvog naroda.
Samo hapsi.
a sad nisu smjeli poslati SIPU.