Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba gledati ko je i koje je vjere ili nacije , ako je ratni zločinac, na sud i oderati mu maksimalnu kaznu.
Nije mi toliko čudno kad zločine prave neki kreteni i plaćenici (u narodu poznatiji kao "dobrovoljci") koji su došli odnekud da pljačkaju, ali da komšija udari na komšiju, to se ne može ni zaboravit, ni oprostit. Ovaj je jedan od njih i ne znam šta se do sad čekalo, ovo zlo je davno trebalo negdje u jarku zatabanat.
joj sad ce mu sudit Bošnjaci,ima crkne od muke...sve to treba poslije potrovat u zatvorima(i njega i onog batka)..i onako Bošnjaci poreski obveznici finansiraju zatvor,vjerovatno ce Zenicu u kojem ce provest ostatak zivota
kako je ovaj promakao, a da ga vožd nije odlikovao
Ako pocne, vidjecemo ko ce s kim. Biti ce gutavo, ali jebaiga, samo pustiti kao u Siriji, do posljednjeg ocistiti.
Imam 100 svjedoka koji ce reci da su ovi toliko bjezali da ih ni puskom nisi mogao stici. Izginuli su najvise na Zuci, ali to je nama nasa borba dala.
Pa koliko ih vise ima , zar nisu vise pohvatali svu tu gamad
Pa koliko ih vise ima , zar nisu vise pohvatali svu tu gamad
Rano ste se sjetili ovu zvijer ukrotit ... To je mirno samo u kavezu ...
Mogli su vala i sačekat da umre, pa onda...
Fascinantno je u novim naučnim tezama opisan nomadsko-romski narod poznatiji kao Srbi. Izučavan je i analiziran DNK zločinaca u Hagu. Izjave "pametnih srba" su posebno spektakularne jer ih motiviše ciganska prosta duša lažljiva i stupidna jer izmišlja mitove. pa kaže u guslarskoj pesmi ''Miloš pobi 12000 ljutih turskih oklopnika''..
. ...A ustvari je pretvarajući se da ima poklon za Sultana izvukao nož i kukavički ga ubijo. Poslije toga Miloš je doznao šta je mučenje i iživljavanje.. Ali vrhunac mitova srbije je teroristički čin Gavrila principa monstruma koji je ubio trudnu ženu i prestolonasljednika a srbi hinjski nakon toga uvukli Rusiju u rat pozvajući se na bratsko slavenstvo. Ovaj put Putin će vas tretirat kao Ukrainu. Ili se podaj bratu rusi ili će da te ne bude.
herojcina prava...
svinja koja će preklinjati za brzo klanje, ali to mu se neće ispuniti.
Alloooop ba.. Znali ko gdje je Vućko.. I Drinsky1. .
jèbem li mu majku mrtvu
Čim Mile odperja da traži sadaku po bijelom svijetu - vi mu odmah, iza leđa hapsite viđene - poput Molera!