Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom idiotu kojemu se dokaže silovanje treba ćunu na panj i prisilni rad do kraja života !!!
.....kao hrvat, branitelj i dragovoljac, gnušam se takvih likova i neka trunu u zatvorima ako su krivi..............
najnize od najnizeg .treba ih dozivotno kazniti ako im se dokaze krivica za gnusne zlocine. samo se pitam kako gledaju u oci svojim majkama, sestrama, prijateljicama, rodbini....pravda jeste spora al' dodje.
Eto ti nevjernice..znas sve zivo pa vidi kako se ponasaas, psujes i sad sigurno kipi u tebi..a vjernik to sebi nikad nece dopustit :) Mir s tobom.
O sljedbenici Knjige, ne zastranjujte u svom vjerovanju i o Allahu govorite samo istinu! Mesih Isa sin Merjemin samo je Allahov poslanik, i Riječ Njegova koju je Merjemi dostavio, i Duh od Njega; zato vjerujte u Allaha i Njegove poslanike i ne govorite: Trojica su! Prestanite, bolje vam je! Allah je samo jedan Bog, hvaljen neka je On! Zar On da ima dijete?! Njegovo je ono što je na nebesima i ono što je na Zemlji, i Allah je dovoljan kao zaštitnik. Mesihu neće biti zazorno da prizna da je Allahov rob, pa ni melekima, Njemu najbližim ... (4:171,172);Isusov (Isaov)slučaj je u Allaha isti kao i slučaj Ademov: od zemlje ga je stvorio, a zatim rekao: Budi! – i on bi(3:59).A da je Gospodar tvoj htio, sve bi ljude sljedbenicima jedne vjere učinio. Međutim, oni će se uvijek u vjerovanju razilaziti, osim onih kojima se Gospodar tvoj smiluje. A zato ih je i stvorio. I ispuniće se riječ Gospodara tvoga: "Napuniću, zaista, Džehennem džinima i ljudima - zajedno!" (11:118,119);
sam ti seri...hebo te i Alah i cijela ekipa...da njeih ima nebi ovoliko zla bilo na svijetu.Ja mislim da su bas ti proroci,pederi,silovatelji,sveci ili kako se vec zovu krivi za 80 % ratova na svijetu.Bez religije bi bilo mirnije na ovom planetu...
De nam patriota , života ti, reci kakve veze ovaj tvoj tekst ima sa silovanjem ??? Kolko ja skontah, ovdje kod tebe niko nikog ne silova ???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba ih poslati u neki yebački zatvor da ih bilderi tarabe dan/noć.
Ja ove smrdkinje nebi dodirnuo ni da mi se same ponude,a za silovanje treba uvesti smrtnu kaznu.
Bagru ce Svica isporuciti Sarajevu a odma ih treba poslati u Zenicu.
lucija izgleda da su tebe trebali ali uglavu...
Nemoj drugaricu. Popravi mi dan :)
Jedino mi Bosnjaci smo sacuvali obraz i ovakve vijesti necete cuti za nas, osim naravno cetnickih mitova jer je za njih laz dio srpskog patriotizma kako kaze Dobrica kojeg su uzged receno vec pojeli crvi i nalazi se u vjecnoj vatri!
Vujo kako bi ti kaznio snajperiste i cinkaroše. U Viktor Bubnju nije bilo ništa osim vojnih obavještajaca. Porediš vojni zatvor sa zločinima. Udaren si ko ekser.
vujadin - ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš
Protiv sam ratnih zločina, da se razumijemo - ali ljudi u BiH moraju shvatiti da su od 1.1.2014 općine Posavine, Središnje Bosne i zapadne Hercegovine sada dio Republike Hrvatske i da se tu sarajevski kadijski sudovi ne pitaju ništa. Ima Hrvatsko državno odvjetništvo (HDO) pa neka ono podiže optužnice ako su ovi bojovnici i časnici krivi.
Da ti nisi jela ludara ili te neko sinoč dobro oprašio pa neznaš gdje živiš.
hahahahahahahahahaha Luceeeeee pukla si totalno, izadji napolje pa pitaj prvog prolaznika u kojoj drzavi se nalazis hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (31)