Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebash se u shto kracem vremenu,osloboditi tih MUslimanskih ojebina,koje nisu u stanju ama nista sami da odluce i doprinesu bez pomoci stranih hushkaca koji su u potpunosti isti kao i oni sami!!Pozdrav Miloradu Kralju, i Caru svih vremena,Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA u inat svim njenim Dushmanima!!
U politici je najbitnije otkjriti loshe ljude sa >ZLIM
U politici je najbitnije otkjriti loshe ljude sa >ZLIM
Ma OHR,Rafi,G-ne Inzko dokle cete DOZVOLJAVAT i DOPUSTAT da vas ovaj sveti kopov i fasista slaktasa UCJENJUJE,PODCJENJUJE,GAZI,P LJUJE?ko i nasu drzavu i narod BiH-e? DOSTA vise kak mozete i dat ruku jednom kriminalcu i fasisti koji je uz RUKU krvave krvolocne baba roge plavsic ratnog zlocinca i naciste? Ovo i za vrijeme Methuzalema nebi moglo bit DOZVOLJENO! Pa mi zivimo u dvadesetprvom vijeku i u jednoj sredini gdje postoje drzavne institucije pravde i zakona. OVO treb pisat i da buduce generacije uce kak se SIRI fasizam i nacizam DEMOKRATSKI.Vi dobro znate kolika je PARANOJA i FASIZAM,NACIZAM i MANIPULCIJA dal od tadica,jeremica u fasistickoj srbiji,toliko i vise je u genocidnij tvorevini s debelim fasistom i lopovom dodikom i spiricem. Demokracija i pravda ne zasluzuju OVO sramno i nepravedno demokratsko ucjenjivanje i ponizavanje!NE. BiH4EVER!
Razotkrivena afera Ona je potvrdila za naš list da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH. Ladford je javnosti pokazala e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). - Srbijanski diplomata iz Ambasade u Hagu je rekao da im se ne sviđa izvještaj Parlamenta EU i da se boji da bi to moglo usporiti odluku za Srbiju, iako je jasno da do toga ne bi došlo i da naše nastojanje da uključimo i BiH ne bi ugrozilo Srbiju. Beograd nije trebao uopće ništa govoriti. Nije se srbijanski diplomata trebao dovesti u situaciju da pokušava odgovoriti članove EP da imaju takav pristup. To je očito lobiranje - kaže Ladford. BiH4EVER!
-ONI su stvarno jedna BOLESNA NEIZLECIVA KOLEKTIVNA PARANOJA opasna za normalne ljude i okolinu!Cast svim normalnim srbima jer ih hvala Bogu ima!BiH4EVER!
PA ako je IKO SPECIJALIST satanizacije to su srbi,SVI zivi okolo njih su im NEPRIJATELJI!BiH4EVER!
Ma RAffi HAPSI sve lopove a pocet od SVETOG lopova s laktasa sveti lopov s laktasa u CORKU gdje ti je MJESTO vec odavno! BiH4EVER!
A JEl mu ovo svjetlo svjetli sveti sava iznad GLAVURDE?hahahahaha joj odasad cemo ga zvat sveti lopov s laktasa,hahahahaha:))) BiH4EVER!
Ovo je samo jos jedan dokaz urodjene gluposti onih koji za Milenceta glasaju, jer ih ovakve notone gluposti pale. Po kojem clanu zakona je \"satanizacija tzv RS\" zabranjena, tacno? Satanizirali su je urinoholicar Karadzic sa ekipom i ovi Dodikovi, kao prvo. Kao slag na tortu dodje ovo \"sta im ja imam trazit dokaze\". Znaci, ja prijavim Milenceta za zlocine Dzeka Trbosjeka u Londonu i onda mi neko drugi trazi dokaze. Inteligentno, nema sta.
@RS hahah, pravo dobar vic.
Dodik ima 8% Turske krvi
Ukinuti Sud BiH ! Ili ga nepoštovati ! Dodo ožeži ! Sad imaš povod.
Kradu ga, kradu ga i onda ih on brani, jer su bogati, jer su se nakrali..... kriv je zaborav, pravdu niko ne njeguje a zaborav je uvjek tu da sve prekrije..... još da mi neko kaže jeste, Rafi se krije iza tužilaštva.....
Ma Mile je puko ko sijalica. Jos malo i ode on u Jagomir.