Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji krivično dijelo bar po četiri osnove!
Bosnjaka ima preko 50% u tome je problem ne zele da smo vecinski narod odnosno
odnosno ne zele muslimansku drzavu BiH
Nema preko 50%, to muslimanu umisljaju.
Za primjer drugim objesiti ih uz najblize drvo tokom hapsenja
Hoće li ovo tužilaštvo na čelu sa goranom salihovićem ikad istraživati postoji li krivična odgovornost nekoga iz sda?
Hoće li ovo tužilaštvo na čelu sa goranom salihovićem ikad istraživati postoji li krivična odgovornost nekoga iz sda?
Ovo je pozitivno,naravno da postoji odgovornost,popis mora biti objavljen. Ako su mene,recimo,genocidasi protjerali iz Prijedora,nisam ja stranac u svom gradu,hapsi Salihoviću one koji narediše vezivanje bijelih traka oko ruke,nešto slično je radio samo hitler Jevrejima.
K r i v o je m o r e eeeeeeeeeeeeee.
Mense čini da Sebija za dvije godine neće imati glasačkog kuveta da bude izabrana za Predsjednika !! :)
Para tužilaštvo djeluje u zajdnici koja nije Republika
Ko će biti uhićen ? 1. Penis Pizdić ? 2. Direkor statističkog zavoda 3. predsjednik popisne komisije ? popis raspisan, rezultati prikupljeni, ele nema pravila za objavljivanje. Ko određuje pravila ? Stranke. Zabraniti sve nacionalne stranke i ćao. Ili pohapsit !
Svaka cast tuzilastvu. Ovako bi trebali nakon svakog projekta koji propadne da se vidi ko je odgovoran i normalno procesuirati takve osobe.
Bruka i sramota. Popis stanovnistva se radi po uzorcima koji su priznati svugdje u svijetu. Ako je neko van drzave na privremenom radu, on je stanovnik koji stanuje u drzavi. Ali ako je neko otisao iz mjesta i drzave i stalno se nastanio u drugoj drzavi ne moze biti uvrsten u popis. Ne znam sta je tu sporno.
Izvolite https://youtu.be/kmXEbzoYSEU
Znači oni spičkaju milione i nikom ništa. I šta sad ako oni budu ponavljali? Mogu li odbiti dati (ponovo) te podatke. Mislim oni su z.aje.bali i još im to plaćam(o)....
Dobro su se sjetili...
hajde ne treba trazit dlaku u jajetu 50 miliona gore dole ima se moze se mmf ceka da uzmemo jos pa da nas preuzmu skroz