Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zato sto ih boli strasna izdaja pradjedova, pa bjeze ko djavo od krsta, nekrsti od tamjana!!!´svaki oblik cirilice ih sjeca na to ko su bili, bivsi srbi slabog karaktera!!! jadnici. jadno pa zivi, puno mrznje prema onom od koga su postali, a tudji, zabezeknuti.
zastitnik turskih zlocinaca!!! potur!!!
sta se kezis, kr.e.t.e.nu da mi te pljunutin u odvratnu njussku, bleeeee...prokleti du.pe.li.zac!!! bojkot, narode, bojkotuj´te ovog gadas!!!
po,ke,njam vam se na sedmu godisnjicu krepalog islamiste i tvorca serijatske deklaracije alije raznesenog u paramparcad po dunjaluku, mars. i na vasu sehrator,sjku bih, fuj gadite se covjeku sa imalo moralá, vonjate na zlo i pokvarenost, ko mucak!!!
njihóv i usa du.pe.li.zac
ubica srba koji je drzao logore za srbe u bih za vrijeme rata
ubica Srba koji se time javno hvali na tv
ovaj treba na robiju, i to dugogodisnju!!! usa slugan.
da ima zakona u ovoj zemlji ti bi crni Milorade bio sada u prdekani kada je Ganic uhapsen, izjavio si da je za njim raspisana potjernica i u BiH kada su ti Ganicevi advokati javili da to nije dobra ideja ti si onda povukao tu pricu MIlorade tvoja uloga nije da stitis ratne zlocince nego da ih gonis i sprovodis na dugogodisnju robiju ali ti to samo radis nad Srbima, mnoge nevine Srbe na osnovu pausalnih izjava si poslao na robiju to se zove nastavak politike Alije Izetbegovica tj terora nad Srbima sporvodjenje Islamske deklaracije u prema kojoj ko nije musliman nema mjesta u BiH ili ima u zatvoru da lezi nevin kao u vrijeme Osmanlija... budi siguran da ce doci dan kada ces odgovarati za svoje potupke!!!
Ajd da pocnemo od ovih BALIJSKIH FASISTICKIH PORTALA evo npr. SA-X ne odobrava CIRILICOM DA PISEMO i time krsi USTAV BiH jer je CIRILICNO PISMO NAJSTARIJE I RAVNOPRAVNO a tako isto USTAVOM BiH zasticeno. ZELIM DA DIGNEM OPTUZBU PROTIV OVIH ISLAMSKO FASISTICKIH PORTALA U BiH
Bravo Milorade, samo naprijed i sve najbolje tebi i ekipi!