Povodom otvaranja džamija
0
Turski reisu-l-ulema doputovao u Sarajevo
Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice onako,kako mi budemo odlucili.Sve ostalo,draga moja gospodo,je izliv vasih zelja i mastovitost duha! Shalom!
Nisam nikakav vjernik nit sam ikad isao u djamije ali ovo hinjsko stvaranje treceg entiteta stvarno vodi bosnjake da se okrenu Turskoj. Mislim stvarno nema alternative, ali se mora dobiti izlaz na more i izgraditi kompaktna teritorija makar se morale i mijenjati neke regije. Nisam nikad volio Cerica nit mi je sad drag, ali ne mogu davati negativan komentar kada je svaka alternativa mnogo losija. ili nemoguca.
Da sam sretan kosto sam nesretan,
Nema rata bez turaka. Kad no bi buna,a otud udarise Turci pa puc puc ozez ozezi.
Nego cuo sam da ce praviti bazu u Kalinoviku,znali ko sta o tome?
Mir Bosanci prestanite da se vrijedzate. Kad kazem Bosanci mislim i na Bosnjake,Hrvate i Srbe.
Ma mozete srbi pljuvat po Turskoj vas ministar genocidas jeremic je prije par sedmica podpis\'o ugovor za kostrukciju auto puta crni-grad Istanbul,koji naravno prolazi kroz Sandzak,hehhe,politicki super potez da uguserevolt Bosnjacka u Sandzaku...a sebi put na more u maticu svojih pradjedova tj turskih poglvara...hahahahhaha @MINKA e jesi isfustriran-a jer ipak vjerujem da si musko tj pedercic!To sto nudis redovno na lizanje tvoju smrdljivu p*****u je da ti je kitica suvise malencna-ne???hahahahahahaha BiH4EVER!
Pa POGLEDAJ OVAKO; Kad bi se teritorija sadasnje Bosne i Hercegovine zvala.Republika srpska to se ni Bosancima Muslimanima a ni hrvatima nebi dopadalo i kad bi se zvala Bosna i Hercegovina pod vjerskom politikom Muslimana onda se to nebi dopalo ni Hrvatima a ni Srbima. Opet ako bi se zvala Herceg Bosna opet se to nebi svidjelo ni Srbima a ni Bosancima e sad ti vidi kako bi bilo najbolje. Ja misim Da je jedina opcija za sve nas da se ta teritorija samo zove Bosna i da bude jedinstvena i nezavisna sa podjednakim postivanjem ljudskih prava u njoj; znaci TOLERANCIJA za sve i za svakoga u njoj. Selam i pozdrav za sve.
Zaboli me briga, hoce li se nesto srbima svidjeti. Nisu se ni oni osvratli kad su pravili specijalne veze sa srbijom. Nisu se osvrtali da li ce nama odgovarati to sto im majcica srbija vodi specijalne ratove protiv nas. Rade konstantno protiv nas i ne osvrcu se na to, da li ce se to nekome svidjati ili smetati.
Ja sam Bosanac Musliman,nisam komunista,nisam ni neki vjernik fanatik ali iskreno da vam kazem; Neznam sta da kazem na ovo-da li je dobro ili mozda nije dobro. Pogledaj ovako; Niti ijedan Srbin nece reci da mu se ovo dopada a Bogami ni Hrvat. Mi bosanci Muslimani,nama kako kazu pase i EU a pase i Turska. Kako god okrenes na ovom Balkanu svi smo u istim govnima i cini se da smo svi opet naje*ali. Ko god dodze na vlast nama nevalja,uvjek nekima nece odgovarati neka vlast. Zato mi moramo od dva zla odabrati ono manje. Selam ili pozdrav za sve kako ko voli.
Zato cu zasigurno ubuduce izbjegavati hrvatske proizvode, kako bi imali sto jacu privredu. NEma vecih prevaranata i pljackasa u ovoj drzavi od hrvata.
Ja se svaki dan samozadovoljavam krstinom sto mi ga tata kupia na vaseru.
Zguzim sve hrvate i njihovu privredu od koje ovise bosanci. J*ebem puljica, papu, sanadera, covica, smiljka sagolja, komaricu i sve hrvate, a posebno onu familiju sto je dosla na bozic pa ih onaj junak pobi i denisa mrnjavca.
pola bosne zivi s grbace 10-ak procenata hercegovackih hrvata i nasih tvrtki, a vi samo dzamije gradite, sram vas bilo. cim se rijesimo vas lijenih poturcenih polumuslimanskih govana, vi ce te umirati od gladi. necete imati ni novac za zdrvstveno osiguranje, niti ce te primati penzije. je8o vas otac LOJ-avi. po cijeli dan se samo prebrojavate koliko vas ima, sa siptarskom bracom, s iranskom bracom, s turskom bracom. je8o vam onaj pedofil ceric sve zivo i mrtvo u vasem okotu, sto je odrasto na svinjskim cvarcima.
ahmete, ahmete, vazda ces ti gladan biti, a i djeca ti. Kakav si ljendoguzan, sigurno ce ti djeca biti kao ovaj sto je jucer ubio neduznog momka u kaficu, jer sve na guzove i silom hocete, samo da nebiste sami nesto napravili. Dolazili su i Turci i Arapi i mnogi drugi da prave fabrike, pa kad su vidjeli koji ste lopovi i kako vam je cilj da ne radite, vec samo da ih pokradete, onda su odustali, ali posto nas smatraju bracom, i pored svih prevara i hinjskog ponasanja od strane ba*lija, zele nam makar Dzamiju pokloniti. A mozda bi tebi bal*ijo ahmete bilo draze da je crkva, pa da imas gdje svoju djecu poslati da postanu pravi evropejci.