Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da Erdogan naplaćuje gašenje turskim helikopterima, koji će uzgrred doći poslije kiše, a hrvatskoj se ne može platiti ni gorivo. Kako sada ima para a jučer nije bilo, hm, smrdi mi na neki deal?
Iz Turske će krenuti helikopteri, prijeći će granicu, u tom će pasti kiša koju najavljuju, i sutradan će Avaz na naslovnici i duplerici vrištati od delirija da su požar ugasili braća Turci! :D
A kad je Rusija preko centra u Nisu ponudila da isto tako uz napaltu koriscenja i doredjenih troskova, posalje svoj avion(ogroman) za gasenje pozara pre par dana, vasi na vlasti tamo su glatko odbili..kao nije bilo potrebe, ako treba kao nesto. I sad zovu Turke,a i njima treba platiti, verovatno i skuplje zbog daljine Turske, i to jos zovu helikoptere, a ovde je onaj veliki Ruski avion trebao da gasi pozar..i posle ako mi neko kaze da su ljudi normalni..:( I jedno gasenje jebenog pozara nije moglo da prodje bez podela na torove i nacionalizam..ne verujem. Zaista smejurija! Verujem da se cak neko ugradio u taj dogovor da Turci gase, neki politicari tamo, siguran sam, drugacije misljenje nije zdravo prosto da zbog toga sto su Rusi nisu prihvatili ili Hrvati ili Srbi da gase...ne znam sta da mislim!
kad bi fahro odvojio malo od svog dzeparca pa nam kupio kanadera....
Traba dodicka obavijesti ev Turci se vracaju na balakan salju predvodnicu kao trojanskog puni ce oni bit raketa zemlja rs rukometni savez???? hahahahha dobice dodik infakt a majkicki se vratit onaj ciklus zenski sto stare krmace kao sto je ona nemog dobit.
neorganizacija subjekata sa partijski nametnutim potezima. dva kanadera i dva helikoptera da ne mogu? uz zemaljske snage? ne vjerujem!
pa turci mogli ste dzaba pomoc,
Nema džabe ni kod stare babe (ne važi za RH)
samo na pomoć smo i navikli da ne bi slucajno kupili :)
Mrsh u tri pichke materine sadakistanske
Ovaj požar bi u normalnoj državi bio ugašen za 2 dana
LaHgumdzija, zar nije lakse kupiti dva Kanadera ili ako nista drugo, platiti RH da Kanaderi gase pozar?
Hvala braći na pomoći! P.S. Ovaj čin je više u domenu gesta i lijepe poruke, nego u funkcionalnom smislu obzirom na razmjere i snagu požara, ali kako jedne prilike rekoh, pomoć je pomoć, ma kolika i od koga došla!
sadakistan
@TRUESLAVIC Pa izvoli molim te, idi ti vlastitim sredstvima angažuj helikopter, da mi otkažemo najavljeni od strane Turske..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nezavisna država Bosna i Hercegovina, koja svako malo traži pomoć od drugih kako bi riješila svoje probleme. Tuga i sramota.
@Anarchist Nažalost, nezavisna jeste, ali unitarna nije, imamo mi malignih tkiva, koja se manje agresivnim terapijama ne mogu sanirati, preostaje hirurški zahvat.. Rezonovanje ti ne stoji. U svakoj državi na svijetu, kada je ista pogođena prirodnim nesrećama, neke druge države nude pomoć, koju nije sramota prihvatiti. P.S. Prihvaćanje pomoći u nevolji, ne predstavlja tugu i sramotu..
@filip.miljkovic.988 "jedino sto je nezanisno u bih je REPUBLIKA SRBSKA:", reče mali jadni, mržnjom i ideologijom zadojeni indoktrinirani srpčić.. P.S. J.e.b.e.m te nepismena, kada s.e.r.e.š, bar s.e.r.i pismeno, nije "SRBSKA", nego "Srpska". Ima nešto, što se naziva jednačenje suglasnika po zvučnosti, ali za tebe je to mnogo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)