Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...j­ebiga, da je vatikan poslao raketnu topovnjaču načelnik opĆine bi ejakulirao tokom pozdravnog govora...
Ne treba ovdje puno mozga da se ovo rijesi, NE ICI U KONZUM, MERKATOR, NE PITI JANU, NE PITI KARLOVACKO, NE PITI OZUJSKO. Onda ce ERE sami da zovu Turske brodove da dodju, naravno pod pritiskom Zagreba, jer nema vise kome RVATSKA prodavat svoje smece nego nama u BOSNI. SVA PAMET JE SAMO TO BOJKOT PROIZVODA PA DA VIDIS KAKO SE DODVORAVAJU.
@jezuit Oaza Tesanj voda, kisela voda, jana joj nije do koljena, TC Amko komerc, nije kao konzum al je nas, AS Jelah sve vrste proizvoda, Milkos, Bajra, Pak centar, Vispak Visoko, Menprom, Akova, Ovako, i samo zapamti da kupovinom nasi proizvoda sve ostaje u drzavi, a kupovinom uvozni dio novca nepovratno ode van.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uplasili se bosanski srbi i rvati turaka pa izglasali da su nepozeljni brodovi u neumu a pravi hrvati iz hrvatske odreagovali džentlmenski i pozeljeli ljudima dobrodoslicu.
Ma vidiš da i Lagumdžija nešto petlja, DA MI BI SAMO da se ova bagra sva u oktobru rastjera, da izaberemo neke 16-e ljude, samo da mi to bi doživit...
A jeste li vi, pravi turci iz baznije, pripremili guze za turke da vas ponovo mogu jebat?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
to se zove razlike izmedju Hrvata I BH nazovi-rvata katolika-vlaha. prvi su civilizovani.,drugi majorizovana ustaska bagra tipicnog balkanskog brdsko-planinskog krkanskog mentaliteta ,ulizivaci koji ne znaju ni ko su ni sta su.
da je kako sandzaklije nagovoriti da pokupuju nekretnine u neumu, e tek bi onda cirkus nastao :)
ko kaze da bi trebali znati plivati?
TURSKA JE PRIJATELJSKA ZEMLA HRVATSKE I NATO PARTNER U SLUCAJU NAPADA NA TURSKU HRVATSKA JOJ POMAZE ISTO TAKO U NAPADU NA HRVATSKU TURSKA POMAZE NATO PARTNERU
ustaška posla
u Neum su uplovljavali Njemački Američki i još neki brodovi ali Turskim više ne damo... vaši mediji nisu ni pratili (bar klix)da smo to bojkotirali i uspjeli u tome... svi zajedno iz Neuma,Mostara,Širokog Brijega,Čapljine,Čitluka,Ljubuškog,Livna,Stoca i ostatka Hercegovine smo se digli i ujedinili isto ćemo uradit i sljedeće godine ako požele opet uć,pa nek idu di god oće
U Neumu gledaju previse Sulejmana Velicanstvenog,misle da je jos on u Turskoj na vlasti.
Izgleda da turske i arapske pare smrde u Bosni i Hercegovini!? Svaki vez broda se naplacuje! Gdje su jos pare od par hiljada mornara sto izadju u grad! U Srbiji i Hrvatskoj ta lova ne smeta, a u Bosni je nepozeljna! Ne kontam!
ZNATE STA KAMO SRECE DA SU ONI JALAVI POLITCARI DALI DA VAS ISTJERAMO DO VASE HRVATSKE I ONE SRBE PREKO DRINE DRUGACIJU PJESMU BI VI PJEVALI!!!!!
mesude zafali ti hrvatskoj zavrsio bi ti negdi drugo...bila bi ti klanjana dzenaza....pih hebem te nezafalna...narani napoji pa ti noz u ledja....
nocni....zao mi je sto sam tek sad vidio komentar....ma cemu da zahvalim!? izbjeglice? pa primile su ih sve zemlje svijeta! ha hrani? Nije bilo posiljke da niste hajrovali, nije bilo svaku drugu ste posiljku zadrzavali za sebe od oruzja pa do hrane, bar je bio preplavljenen robomza bih....ma daj vi ste profiteri. Ti Seferu zahvali sto nije dao kada smo vas digli sa G.Vakufa i potjerali preko makljena i poceli bjezati sve do ispod mostara sto je zaustavio i vratio na pocetne polozaje kako bi te 93 tako bi do kraja rata, kada ste na koljenima molili da vam zenicani vrate vitez, busovacu....vratise vam je kako bi te 93 tako bi do kraja rata....nemas pojma o cemu procas, postujem da imas zelje i misljenje ali se drzi cinjenica! OVO STO TI PRICAM NIJE IZ NOVIJE ISTORIJE UDJEBIKA STO NEKI UBLEHAS NAPISA OVO JE IZ PRAKSE, MOJE LICNE!
tako i treba. pogledajte odnos susjeda i evrope svi im se klanjaju ne zato sto se boje vec zbog ekonomije! turska privreda je svake godine jaca a bnd stabilan u odnosu na druge...ekonomija! EH SADA JADNO I BIJEDNO OD NASIH NAPACENIH BOSNJAKA KOJI NISU U STANJU NAREDITI DA BRODOVI UPLOVE. KAKVA EKOLOGIJA KAKVI BAKRACI....KADA BI BIO NEKO KO BI BIO BOSNJCKI DODIK DA ZAJEBAVA SVE OKO SEBE I CJELU EVROPU GLASO BI ZA NJEGA!
Šta je srbi PRPAAAAAAAAA ??? Šta bi sa tim silnim "junacima" srpskim ??? Vidices ti moj sinko prpe kad udare TURCI
Turska treba doci sa 100.000 ljudi i deset brodova i tu zauvijek ostati.
Tesko tebi ako ti je nada u svabama.
znaži 10 000 hiljada turaka po jednom brodu,može ako budu spakovani po trojica u konzervu od gulaša
Turci nisu poželjni i tačka
Ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš.
Mora se kod nas donijeti zakon o izdaji i i sitnicu da kaze na Bosnu i Hercegovinu odma kazniti, gradane, ministre, Dodika......
ovi ovi dislike bi vec po tom zakonu zavrsili negdje
nisam još vidio vijest da su uplovili u Split, niti na jednom hrvatskom portalu
pa ne zove se dzabe neum. neumnici zive u njemu