Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....Dodik ga je pozvao da posjeti intelektualnu zajednicu u BL...tamo je intelekt davno rekao zbogom.....
@zastava Kretenu srpski,zato sto je dodik predsjednik tzv rs, a radmanovic je u predsjednistvu BiH i mora imati obiljezja drzave.Je li ti sada jasno kretencino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije bilo nikakvih zastavica na stolu,na svim snimcima koje sam do sada gledao Mile je uvijek držao na svojoj strani trobojku a na strani gosta njegovu zastavu,ovoga pua to nije bio slučaj,pogledajte snimak,samo to se krije od strane režimskih medija.
Predsedniche,niste iskazali nikakvu svoju reakciju,na nepravilan i nehuman zahtjev Turskoga ambasadora u vezi sklanjanja Srpske Republichko Drzavne ZASTAVE i to bas u Banjalici gdje si ti Predsednik ?Kako se to smelo da Dogodi ???
svejedno zastava Republike Srpske je legalna za razliku od ove: http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110124129
koje je on republike presjednik
Pa potrefite barem jednom :((( Piše se: Predsjednik bh. entiteta RS...
Fol + Trik + Foluška + Prevara + Laž = Politika
\"Bosnjak\" je turska rijec i znaci praznoglavi. Nadam se da ce ovaj Ahmet njima to konacno objasniti. A oni se sa tim nazivom jos ponose. Imali su 93 priliku da sebi nadju neki naziv po sto su prije bili nesvrstani i oni izaberu ovaj. Pravi su Bosnjaci, Moroni, Retardi itd..
SAMO ZA MUJU....NIJE BILO GENOCIDA MUJOOOOOO.....U SREBRENICI JE BIO ZLOCIN
Jel ti babo donio bombona ......slusaj babu Dodo da ne bi bilo po gu-zici !!!!! PS nisi njemu prenjeo da se namjeravate odcjepiti......nemas ja-ja za to ili je to samo ubleha za cobane lol !!!!! SIKTER
JADNO JE ONO STO NE GENOCIODU I MASOVNIM GROBNICAMA OZIVI ..JER JE KAO MONSTRUM RODJEN KAO MONSTRUM ZIVI I GDJE SE GOD POJAVI LJUDI GA TRETIRAJU KAO MONSTRUMA ...JEDINO KOD NAKAZA JE DOBRO DOSAO...KAO HRVATI IZ TZ H-B ..GRCI NA KIPRU IMA JOS PONEKO....
previse si ti \"bosnjak\" da bi mogao da skontas *Bosnjak = jedinica za glupost 10 Bosnjaka jedan moron 10 morona 1 retard itd. itd.
Zašto se sa mnom nitko ne sastaje!?
Mehmed Meša Selimović Bismillah irrahman irrahim čudan početak romana jednog\"srpskog\"pisca,isto tako taj riječnik veoma dobro razumiju srpska djeca.
MESTO JOJ JER JE U SRPSKOJ REPUBLICI U BANJALUCI,MEDJ SRBIMA. AKO MU SE NE SVIDJA SIROKA MU DZADA SARJAVSKA!