Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne grozite se samo vi, grozi se cijeli auditorij, koji ima i ono malo ljudskosti!
Na ovome snimku, također smo gađali naše građane, koji su obavljali dženaza namaz: http://www.youtube.com/watch?v=uviE1NjiM1o Zatim smo ubili 1.600,00 dječice, pa nam nije bilo dovoljno, onda smo ubili 11.000,00 građana Grada Sarajeva.. P.S. Dokle više seže, ta vaša demagogija!?
Na Srajevo su Srbi tokom rata ispalili preko milion granata s cilejm da pobiju sto vise civila, ali eto kao bas tu granatu nisu ispalili. To samo genocidni um moze tvrditi.
Nije se dogodila ni Kravica, ni Bradina, ni Čelebići, ni Vozuća.........Silos je bio prazan za vrijeme rata.......u Drugoim svijetskom ratu izdrkanih svetosavaca u Jasenovcu nije bilo............tek u idućem sukobu će se dogodit i Kravica, i Bradina i Čelebiće i Vozuća.......a nešto što će mi najdraže bit je to što će se dogodit novi Jasenovac..........kažu sapun od skuhanog izdrkanog svetosavca je najbolji za oprat čundaru poslije seksa............SIEG HEIL izdrkano svetosavlje
operem ti mahiru lojavu tim sapunom
hahahahahahaha...............Jasenovac prijeki lijek.......u voz vas svetosavce potrpat i direktno u logor
Evo picke lazovske, ovo je jedan od vasih lazni dokaza za Srebrenicu, takozvani Skorpioni...Markale u sarajevu, Racak na Kosovu...sve je to taj zapadni nizi lazi u koje vi naravno verujete. http://www.youtube.com/watch?v=-n8pEZs0ZUo
Nije tebi dobro, očigledno.
Ovaj Mladić ko onaj Gollum iz Gospodara prstenova...
@Zivojin Misic: Treba da se sramis svojih komentara.
Da je Živojin svjestan koliko je glup nebi ni komentirao!
Volio bih kad bi neko mogao nedvosmisleno da dokaze da je granata ispaljena ili aktivirana sa muslimanskih polozaja, samo da bi se dao povod i isprovocirao NATO napad na srpske polozaje. Markale u Sarajevu, hemijsko oruzje u Iraku, hemijsko oruzje u Siriji, Racak na Kosovu.... Toliko su providni, da nije svih zrtava, bilo bi smijesno.
@vlahi Svako ko je prosjecno inteligentan, obrazovan i u stanju da kriticki razmislja, moze da vidi nacin na koji Nato nacisti ostvaruju svoje ciljeve i razbijaju suverene zemlje. Imaju pobunjenike na terenu koje naoruzavaju i medijski podrzavaju, i kad oni odrade svoj dio posla, nadje se neki povod da se NATO direktno ukljuci u rat. Tako su podrzavali vas, Siptare, one pobunjenike protiv Sadama i Gadafija, sada ove u Siriji. Sve ide po istom obrascu. Mozda ti to nije drago cuti, ali je tako.
svakom 1000€ ko nalupa ovog Lukića ,plaćam samo prvih 5 mlaćenja :) tita mi
Sa zgrade mu ja pao na majku mrtvu. Fuj gadovi.
Kako da ne mi smo sami sebe raznosili granatama,izgladnjivali se,sami ubijali svoju djecu,držali se pod opsadom....a JNA i paravojne formacije po okolnim brdima su bili na pikniku 92-95.To bi možda bilo prihvatljivo u nekoj bajci o nebeskom narodu i srpskim junacima kojima su najveća prijetnja bili žene,djeca,stari i nemoćni.Kako radili tako vam se vratilo,naplatilo,i 10 puta gore,ispaštali savki nedužan život koji ste oduzeli radi svoje bolesne ideologije,a sve se u životu vrati zna mladić najbolje a svako će mu naredno koljeno ispaštati Srebrenicu,i cijelu B&H.
Ne trebali smo se pustiti da nas sve pokoljete,vidi se ko je bio i koliko naoružan i ko je rat planirao,*** ti i krst i popa i kandilo i mlijeko silovateljsko genocidno koje te zadojilo pogani prokleta prokleti ste rođenjem,prokleti ćete i ostati djeca će vam sva ko mladićeva kćerka na sebe ruku dizati...
Ne ustvari je obratno ti si od turaka postao,pitaj žensku familiju,imaš sve napismeno čak je i beogradski institut to objavio da ste potomci turaka,sad idi dočekuj krajišnika svakako će mu uskoro parastos služiti u avliji pa požuri da ga vidiš posljednji put.
o je dokazano od stranih strucnjaka da je bilo nemoguce da granata dodje sa neprijateljskih linija izmedju zgrada morala je biti aktivirana sa tla sa trznice
Ruskih strucnjaka :)
@prometej32 Na ovome snimku, također smo gađali naše građane, koji su obavljali dženaza namaz: http://www.youtube.com/watch?v=uviE1NjiM1o Zatim smo ubili 1.600,00 dječice, pa nam nije bilo dovoljno, onda smo ubili 11.000,00 građana Grada Sarajeva.. P.S. Dokle više seže, ta vaša demagogija!?