Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne odu do Trebevića! hahah
TAD CE DA SE TASLACE GORE JATI GARANTUJEM TO JARANICE VIDJECES KAD TI HEMOROID TO KAZE
hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Daleko smo mi od turizma, nemamo ništa organizovano, mislimo da ako odvedemo strance u neki drugi grad da će nama ostati manje para, jer gdje ćeš bolan da zaradi mostarac, krajišnik ili tuzlak. Turističke agencije trebaju da se uvežu u cijeloj BiH, neka krenu iz Sarajeva, pa odvedi ih malo u Jajce pa malo u ključ pa hajde prema Uni, malo raftingi pa hajde malo na Gomilu, paraglajding, pa nazad, prvo malo u Banja Luku, pa prema Tuzli, pa jbte, mi nismo svjesni da jedino ako ne objedinimo cjelokupnu ponudu BiH nećemo imati napretka u turizmu. Al gdje ćeš bolan da neko drugi zaradi osim mene!
@master Mislim da si pogriješio što si odbio ponudu, kod nas dosta ljudi i dalje nastupa kako je ono što imamo ponuditi bezveze, nedostatno, nezanimljivo itd itd. Malo su tu i kompleksi, nesigurnost, malo i neznanje. Ne znam koliko sam puta u zadnjih recimo 5 godina čuo od Zagrepčana "pa kaj ti svi turisti dolaze, po kaj dolaze, tu nema ništa vidjeti, dosadno" (i slične kuknjave i gluposti). Onda si misliš jesi lud ti, ovi kaj jamraju ili milijun stranih turista koliko će ih po svoj prilici do prosinca 2015. posjetiti Zagreb. Znači, očito ima nešto za vidjeti, samo što nas pere osjećaj manje vrijednosti. Ta lokacija, gdje god bila je, samo trebala priču. I nekog tko bi znao tu priču prodati. A te turiste je trebalo upregnuti i ako je zaista lijepa priroda im reći da u sklopu obilaska mogu uz dodatnu nadoplatu od 10 maraka provoditi "aktivan odmor" u vidu skupljanja smeća. XD I što je najbolje, našlo bi ih se koji bi platili dolazak i još skupili smeće/obnovili/očistili kaj treba.
nemoj mo dopustati prostacima da pokvare tako popularan imidz BOSNE
Sarajevo puno ruksadzija :D
BANJA LUKA JE BIH KOME SE TO NE SVIDALO NEK JEDE GOVNA POGOTOVO GENOCIDNA TVOREVINA
Ma nema nista bez dijaspore, kad dijaspora dodje onda pocinje sezona jagnjetine, vijencanja, punih hotela. Mnog se cure udome ...treba tu para potrositi. Ovo je samo u prolazu, 100 eura potrose. Malo Arapi su bolji ali njihova baza je Ilidza.
bosnjama su svi dobri al kad vide arapa zacrni im se pred ocima
A ode li itko do Lukavice... Znam, nema tamo šta ni vidit ni radit, ali eto, onako turistički ...? ? ?
hocemo njemce i bogatase da nam pune restorane kao i dalmatinci, saljite nazad ove siromasne turiste sto nose svoje pastete i jedu na plazi miljacke
Hocemo, samo treba otvoriti dobre restorane.
God bless Sarajevo.
Zadnja slika - Tomas Miler PROPO
boli njih ***....dodju na 2-3 dana,ispucaju ove nase fukse,cast izuzetcima.....provedu se,i vrate se kuci zadovoljni
Ja ti garantujem da je obrnuto. Dođu one da okuse sarajevske belegije.
Ja ti garantujem da je obrnuto. Dođu one da okuse sarajevske belegije.
Ja dobre Njemice! Možda nije po brkinim standardima ali,fuck him. Kod mene nema diskriminacije.
Nikakvo čudo, Sarajevo je najljepši grad na svijetu!
Ako su sarajevoi dzalalabad jedini gradovi na svijetu onda jeste !
Uh kako volim ovo napisat, pa gledat ljubomorne seljačine i četnike sa obronaka grada kako komentarišu, dislajkaju... ono baš sejrim!
jos da na carsiji ima ponuda sladoled od VUTRE bio bi puno ugodzaj za turiste.
ovo na slikama su paradajz turisti... za razliku od onih arapa koji sve zivo kupuju i trose ko ludi..
Zato ovi popiju...sinoć su pored mene imali ceh cca 200 KM, a i vidim ih na čevapima non stop prema tome ne rise...a arapi demoliraju hotele, jebali te arapi bezalkoholni smrdljivi...draže mi je gledati mlade bijele face nego nindže
Zato ovi popiju...sinoć su pored mene imali ceh cca 200 KM, a i vidim ih na čevapima non stop prema tome ne rise...a arapi demoliraju hotele, jebali te arapi bezalkoholni smrdljivi...draže mi je gledati mlade bijele face nego nindže
PRIKAŽI ODGOVORE (5)